Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FCSB, negocieri cu Arnold Garita. UPDATE: Un club din Arabia Saudită i-a luat faţa

FCSB Publicat pe 15 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21220697/2/gigi-becali.jpg

Negocierile dintre FCSB şi Arnold Garita sunt în continuă desfăşurare, în condiţiile în care golgheterul formaţiei FC Argeş poate pleca liber de contract din tabăra ”alb-violeţilor”, în urma unei clauze care îi permite acest lucru.

Nemulţumit de calităţile tehnice ale vicegolgheterului campionatului, Andrea Compagno, Gigi Becali îşi doreşte să aducă la FCSB un atacant mai tehnic. În acest sens, latifundiarul i-a transmis lui Garita o ofertă de 20.000 de euro salariul lunar şi 100.000 de euro la semnătură, informează Gazeta Sporturilor.

UPDATE, 15 iunie: Problema e că, între timp, de Garita a început să se intereseze un club din Arabia Saudită, care oferă un contract mult mai bun din punct de vedere financiar.

Atacantul e dorit de o echipă din liga secundă din Arabia Saudită, iar, potrivit Fanatik, îi oferă lui Garita o remuneraţie lunară de 30.000 de euro. Zilele precedente, vârful a precizat că sunt şanse mici să mai ajungă la FCSB, recunoscând şi că următoarea lui destinaţie poate fi în afara României.

Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este o ruşine, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili.

M-au plăcut, m-au ‘adoptat’ chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş. Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie.

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine. Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba, şi mă voi înţelege cu clubul”, spunea Garita.


Garita îi forţează mâna lui Becali

Garita se ţine tare în negocierile cu Becali şi vrea mai mult: 25.000 de euro salariu lunar şi 200.000 de euro la semnătură, conform sursei citate. Vârful camerunez încearcă să profite la maximum de retrogradarea trupei FC Argeş, care îi permite să rămână liber de contract, şi să obţină cât mai mulţi bani pentru el şi agenţii săi.

Gigi Becali şi l-a mai dorit pe Arnold Garita, însă oficialii piteştenilor i-au solicitat latifundiarului un milion de euro pentru ca transferul să se facă, negândindu-se că FC Argeş va retrograda şi îşi vor pierde golgheterul gratuit.

14 goluri şi două pase de gol a reuşit Arnold Garita pentru FC Argeş în 40 de meciuri oficiale. 650.000 de euro este cota de piaţă a vârfului camerunez, potrivit Transfermarkt, care dă şanse de 88 % ca mutarea lui Garita la FCSB să se facă până la urmă.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele