Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 26 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20753864/1/fcsb.jpg

FCSB începe seria amicalelor de vară miercuria viitoare, contra celor de la FC Sfântu Gheorghe, formaţie ce reprezintă Republica Moldova în preliminariile Conference League.

Toni Petrea nu va putea conta pe Florin Tănase, Darius Olaru şi Octavian Popescu. Aceştia au primit câteva zile libere în plus, deoarece au participat la acţiunea echipei naţionalei. MM Stoica a anunţat că internaţionalii vor fi pe teren în al doilea amical, pe 2 iulie, contra altei formaţii din Moldova, Zimbru Chişinău.

„Tănase, care trebuia să vină luni la pregătire, a venit de două zile, chiar de trei. Problema era că jucătorii de la echipa naţională au terminat pe 14 iunie, nu puteai să nu-i laşi în vacanţă. Am avut intenţia să-i lăsăm 10 zile.

După aia, având în vedere că au prins weekend-ul ăsta, i-am lăsat 12 zile. De luni vin toţi la vizita medicală. Dar încă nu vor juca în primul meci, sub nicio formă. Sigur vor merge la Chişinău”
, a spus MM Stoica, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele