Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, front comun cu Dinamo pentru Cristina Neagu. ”Ne gândim chiar să o invităm la meciul cu Rapid să dea lovitura de începere”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21034064/1/nord.jpg
Cristina Neagu a primit susţinere din partea fanilor lui Dinamo, după ce a fost înjurată de o parte din galeria Rapidului.

Marea handbalistă a fost ovaţionată de ”câini” la meciul cu GOG din Liga Campionilor, iar la scurt timp a venit şi replica celor de la FCSB, care şi-au manifestat aprecierea la jocul cu FC Argeş.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă s-a declarat bucuros de faptul că marii rivali de la Dinamo s-au solidarizat cu Cristina Neagu.

”Noi ne vom arăta permanent susţinerea faţă de Cristina Neagu. Am făcut-o şi la Piteşti, unde i-am scandat numele şi pregătim un moment special pentru joi seară, la jocul cu Petrolul. O facem din două motive.

Ne gândim chiar să o invităm la meciul cu Rapid să dea lovitura de începere, chiar dacă ar fi expusă şi mai mult. Noi o respectăm enorm pe Cristina Neagu, aşa cum o respectă toată Planeta.

Mă bucur că deja dinamoviştii au reacţionat şi au aplaudat-o. Aşa este normal. Mai considerăm că a fost foarte urât gestul rapidiştilor pentru că Neagu este femeie. Noi, galeriile, trebuie să arătăm respect. Destul că lumea spune despre noi că suntem golani, nu trebuie să le dăm apă la moară celor care cred asta despre noi.

Cristina Neagu este un Messi al handbalului mondial şi este jucătoare de echipă naţională. E ca şi cum ne-am apuca să-l înjurăm pe Gică Hagi. M-au surprins total cei de la Rapid şi nu mă aşteptam să facă aşa ceva. Pentru că au o galerie frumoasă, dar acum au greşit enorm şi lumea nu-i iartă. Este o mare ruşine pentru ei, o mare pată pe imaginea lor”
, a declarat Mustaţă, pentru cei de la Radio Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele