Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

FCSB îl poate vinde pe Adrian Şut în Turcia, la Trabzonspor! Cât cere Gigi Becali

FCSB Publicat pe 21 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20926965/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

FCSB poate face un transfer important în această iarnă, dar nu la capitolul veniri, ci la plecări. Concret, se pare că Adrian Şut este dorit în Turcia, de, şi chiar ar exista negocieri în această direcţie. Fotbalistul de 23 de ani a avut evoluţii apreciabile în această stagiune de SuperLigă.

Gigi Becali nu renunţă oricum la Adrian Şut, dar nu pune nici un preţ care nu poate fi plătit. Se pare că omul de afaceri e dispus să renunţe la el pentru 3 milioane de euro, conform Fanatik.

Adrian Şut a semnat cu FCSB în 2019, iar de atunci a jucat în 66 de confruntări pentru formaţia pregătită acum de Mihai Pintilii. A marcat de trei ori şi a oferit două pase de gol, iar actuala cotă de piaţă e de 900.000 de euro.

MM Stoica a dezvăluit detaliul care ar putea conta enorm pentru viitorul antrenor de la FCSB. ”Poate că am defecte multe, dar nu mint”

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a vorbit despre schimbarea de antrenor de la FCSB şi i-a oferit un detaliu important viitorului tehnician al grupării ”roş-albastre”.

Gruparea bucureşteană îşi caută în continuare antrenor, după ce Mihai Pintilii a anunţat că nu se simte pregătit să îşi asume această responsabilitate. 

MM Stoica a dezvăluit că Gigi Becali nu a intervenit la echipă, de când a plecat Nicolae Dică şi motivează că patronul lui FCSB nu se implică atunci când jocul formaţiei sale îl mulţumeşte. 

”Există două situaţii. Prima, contextul e cam general. Există situaţia la mai multe echipe, că există patroni care nu ies şi spun că au făcut ei schimbările şi a doua… Dacă luaţi cuvântul meu de bun. Poate că am defecte multe, dar nu mint. Tot timpul am spus adevărul. Ok, uneori trebuie să minţi, dar nu e cazul acum.

Dacă vine orice antrenor şi treaba merge bine, Gigi nu se bagă! Cu Reghe nu s-a băgat. Poftim, acum la Craiova nu s-a băgat. Deloc, deloc, deloc. «Foarte bine, îmi place cum joacă echipa»” a declarat Meme Stoica, conform Orangesport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele