Ultima oră
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia

FCSB l-a prezentat pe Marco Dulca! Mijllocaşul transferat de la Chindia va purta tricoul cu numărul 20

FCSB Publicat pe 5 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20804389/1/chindia-targoviste-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-18-09-2021.jpg

 

FCSB a şi oficializat transferul lui Marco Dulca, de la Chindia Târgovişte. Vineri seară a făcut publică echipa din SuperLiga României aducerea fotbalistului care a fost aproape de o mutare în Germania în această vară.

FCSB a oferit mai multe detalii pe pagina de Facebook, printre care şi numărul pe care fotbalistul îl va purta. Fiul lui Cristi Dulca va juca pe spate cu numărul 20.

După cum bine se ştie, aspect recunoscut în spaţiul public, FCSB a plătit 250.000 de euro pentru mijlocaş, cât era clauza pentru ”eliberarea” de la formaţia din Târgovişte.

Bine ai venit, Marco Dulca!

FCSB anunţă transferul lui Marco Dulca, de la AFC Chindia Oficial.

Mijlocaşul în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 20.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Marco Dulca s-a născut la 11 mai 1999, în Coreea de Sud. A început fotbalul la juniorii Universităţii Cluj, de unde a fost transferat de Swansea (Anglia). A evoluat, la nivel de seniori, pentru Farul Constanţa, în sezonul 2019-2020, iar din august 2020 a jucat pentru Chindia Târgovişte, pentru care a adunat 73 de partide oficiale, 4 goluri şi 2 pase de gol”, a anunţat FCSB.


Ştirea iniţială

FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, anunţă şi al treilea transfer al zilei: Marco Dulca, mijlocaş central la Chindia Târgovişte, va semnacu cu vicecampioana României.

După transferurile lui Radaslavescu şi Boboc, finanţatorul roş-albaştrilor a plătit şi clauza de reziliere a lui Marco Dulca, fiul expertului Prima Sport Cristi Dulca:

"Doar de Boboc pot să spun. De al treilea şi al patrulea nu pot să spun. Radaslavescu mi-a plăcut, am zis că va fi mare fotbalist. Mi-a rămas gândul la el. Eu spun suma de transfer, dar problema e să îi cereti voie lui Popescu să vă spun.

Hagi nu vinde ieftin. Şi-au păstrat procente. Sunt lucruri pe care nu pot să le spun. Sumă nu depăşeşte trei milioane, e mult mai puţin", a spus Becali, la Digi Sport.

În vârstă de 23 de ani, Marco Dulca e cotat la 900.000 de euro de site-urile de specialitate. Fost internaţional de tineret, Dulca Junior şi-a făcut ucenicia în Regatul Unit, la Swansea, apoi a jucat pentru Farul şi Chindia. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele