Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FCSB mai vrea două transferuri: Enriko Papa şi Dawa, pe lista lui Becali! Reacţia lui Valeriu Iftime

FCSB Publicat pe 7 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20596405/1/ep.jpg


FCSB continuă campania de transferuri. După ce l-a luat pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani, Gigi Becali mai vrea doi jucători de la clubul patronat de Valeriu Iftime. Dacă interesul pentru stoperul Joyskim Dawa (25 de ani) e ceva mai vechi, albanezul Enriko Papa (28 de ani, foto sus) e ultimul intrat pe lista vicecampioanei.

UPDATE: Valeriu Iftime e dispus să negocieze pentru Dawa, dar după meciul din această seară cu Dinamo. În schimb, albanezul Papa e netransferabil, la fel ca antrenorul Marius Croitoru:
 
"La Dawa este discutabil, la un preţ bun poate să plece. Marius Croitoru face lotul, nu eu. Azi nu negociez cu nimeni. După meciul de diseară pot să negociez. Ultima discuţie pe care pot să o am pentru un transfer sau pentru Dawa va fi după meciul cu Dinamo.
 
Papa nu e de vânzare. Dacă la Botoşani ceva nu e de vânzare, e vorba despre antrenorul Marius Croitoru şi Papa, ca să ştiţi", a anunţat preşedintele celor de la FC Botoşani, pentru Telekom Sport.
 
Căpitanul echipei din Moldova e om de bază în acest sezon, în care a jucat 20 de meciuri, dar a intrat în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani şi Becali vrea să profite de situaţie pentru a-l aduce la FCSB. Conform Telekom Sport, au existat primele discuţii, iar Iftime a transmis că ar fi dispus să-l vândă pe Enriko Papa, dar doar dacă va reuşi şase puncte din următoarele trei etape, performanţă care ar fi echivalentă cu o noă calificare în play-off.
 
Dacă Papa, fotbalist cotat la un milion de euro, ar putea fi subiectul unei mutări surprinzătoare, lucrurile stau puţin diferit în cazul stoperului Dawa. Becali îl doreşte de mai multă vreme, dar s-a lovit de opoziţia lui Mihai Stoica, cel care, în ciuda nevoii evidente de încă un stoper, consideră că africanul nu e pregătit pentru a face pasul spre FCSB:
 
"Mie îmi place de Dawa, dar colaboratorii mei nu-l vor. El mai are contract şi Iftime cere mai mult. Eu pe Dawa l-am văzut prima dată. Dacă ar fi după mine, l-aş lua, dar mai fac şi cum zic colaboratorii mei. Câteodată mai fac ca ei, când e de dat bani. El e fundaş central, dă cu capul, dă şi goluri", spunea Becali, zilele trecute.

Vinicius, Cristea şi Miron sunt cei trei fundaşi centrali de meserie din lotul lui Toni Petrea.

!4 februarie e data la care se închide perioada de mercato în România.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele