Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FCSB nu a demarat negocierile pentru transferul lui Nistor. ”Habar nu am care este situaţia”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20802478/1/nistor.jpg

Gigi Becali a confirmat interesul celor de la FCSB pentru transferul lui Dan Nistor (34 de ani), care are şanse mici să mai rămână la Universitatea Craiova.

Finanţatorul oltenilor, Mihai Rotaru a dezvăluit că nu a fost contactat de cei de la FSCB pentru transferul fotbalistului.

„(n.r. dacă a fost contactat de FCSB) Nu! Habar nu am care este situaţia lui Nistor! Poate i-a contactat pe colegii mei, dar nu cred pentru că m-ar fi anunţat. Eu cu Gigi Becali cred că am vorbit de 10-12 ori în 9 ani, anul ăsta de vreo două ori, iar anul trecut am vorbit despre schimbul Vînă – Mamut şi Burlacu”, a explicat Rotaru, pentru Pro Arena.

De curând, Dan Nistor a fost scos din lotul lui Laszlo Balint, soartă pe care a împărtăşit-o şi Ionuţ Vînă, iar viitorul său în Bănie nu mai există, în ciuda faptului că mai are un an de contract. Surprinzător sau nu, salvarea veteranului în vârstă de 34 de ani ar putea veni dinspre FCSB, acolo unde Nistor e dorit insistent de naşul său, Mihai Pintilii. Fostul mijlocaş defensiv va rămâne în staff-ul lui Nicolae Dică şi le-a propus deja lui Gigi Becali şi Mihai Stoica să studieze atent pista Dan Nistor, considerând că fostul dinamovist mai are, încă, un cuvânt important de spus în fotbalul românesc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele