Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FCSB nu poate miza pe Paulo Vinicius nici în partida cu Farul! Fundaşul, în continuare indisponibil

FCSB Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20635785/1/viniciusfb.jpg

Paulo Vinicius (37 de ani) nu va putea juca pentru FCSB nici în primul meci din play-off, cu Farul, de luni, transmis în direct de Look Sport+ şi PrimaPlay.ro! Fundaşul brazilian încă are de tras de pe urma accidentării din rundele trecute, din cauza unei întinderi.

Astfel, pentru jocul cu Farul, Toni Petrea e nevoit să caute încă o variantă care nu îl implică pe Paulo Vinicius, conform Fanatik, pentru că problema medicală se prelungeşte iar apărătorul este indisponibil şi în zilele următoare.

Brazilianul a avut evoluţii foarte bune în acest sezon şi a devenit titular incontestabil în defensivă, bifând până acum 23 de partide, două goluri şi o pasă decisivă în actuala stagiune.

”Sunt mulţumit de el, deşi cineva îmi spunea să nu îl iau că nu mai poate după ce a terminat cu CFR Cluj. Ba poate, tată! La 37 de ani e cel mai bun om al meu din apărare.

Nu mă intersează că face 38 de ani la vară, dacă va juca tot aşa eu sunt mulţumit. Teixeira până la ce vârstă a jucat la noi? Nu până la 38? Păi vedeţi! Însă, nu mă grăbeşte nimeni să îl pun acum pe Vinicius să semneze prelungirea de contract. Avem timp să stăm şi la discuţii!”
, spunea Becali despre prelungirea contractuală a lui Paulo Vinicius.

Brazilianul are o cotă de piaţă de 650.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele