Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

FCSB nu renunţă la Vlad Chiricheş! Suma fabuloasă pe care i-a promis-o Gigi Becali. ”Poate câştiga mai mult dacă ne calificăm în grupe”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21252982/1/steaua-bucuresti-ajax-amsterdam-2-0-liga-europa-21-02-2013.jpg

FCSB nu renunţă la ideea de a-l aduce pe Vlad Chiricheş în acestă vară, iar Gigi Becali pare extrem de hotărât să îşi betoneze defensiva după ce a făcut deja trei transferuri în acestă perioadă.

  • Farul Constanţa - Sheriff Tiraspol este transmis de Prima Sport 1, miercuri, de la ora 20:30

”Roş-albaştrii” au rezolvat transferurile lui Alexandru Băluţă (29 de ani), Damjan Djokovic (33 de ani) şi Siyabonga Ngezana (25 de ani). Patronul vicecampioanei României se află în discuţii în continuare cu Vlad Chiricheş pentru o revenire la formaţia bucureşteană.

"Am vorbit cu el, i-am făcut o ofertă, nu e mulţumit. I-am zis să stea, să aştepte, în cazul în care nu găseşte ceva, poate folosi oferta mea ca tampon. Mi-a zis că nu vrea, Steaua i-a dat mult şi nu vrea să facă aşa ceva, să ne folosească. I-am zis că ce vrea el nu pot să ofer.

E vorba de bani. Eu ce să fac? I-am dat o soluţie, că poate câştiga mai mult dacă ne calificăm în grupe, poate câştiga un milion într-un singur an. Dar nu pot să-i dau dacă nu câştig bani, nu îi dau din buzunarul meu. Să-i dai un milion unui jucător, în România... Bine, nu-i dădeam de la mine, dar ajungea la un milion. Cu tot cu titlul şi Conference League, în 12 luni ajungea la suma asta.

Dar a zis că nu ştie dacă ne calificăm. I-am zis să ne ajute să ne calificăm şi, dacă nu ne calificăm, pleacă, îl pun pe liber şi îi dau 50.000 pe lună în primele două luni. Nu mă calific, am pierdut 100.000, ia-ţi banii! N-a vrut. E posibil să vrea, daca nu găseşte altceva, ce să facă?

A spus că a făcut nişte bani. Probabil doar Chivu a făcut mai mult. Se concentrează pe educaţia copiilor, vrea să-i crească în România. Dincolo unde? E nebunia nebuniilor.", a declarat Gigi Becali.

Chiricheş a devenit liber de contract

Principalul obstacol ca Vlad Chiricheş (33 de ani) să revină la FCSB a fost depăşit. Fundaşul a devenit liber de contract, după ce şi-a încheiat socotelile cu Cremonese, informează Futbol Italiano, care citează Sky Sports.

Acum, FCSB aşteaptă un răspuns de la Chiricheş. Cert este că el doreşte să se întoarcă în România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele