adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Luxemburg – Portugalia 0-6. Ronaldo a marcat o dublă. Anglia – Ucraina 2-0. VEZI AICI rezultatele complete înregistrate duminică VIDEO ǀ Preliminarii EURO 2024: Luxemburg – Portugalia 0-6. Ronaldo a marcat o dublă. Anglia – Ucraina 2-0. VEZI AICI rezultatele complete înregistrate duminică
Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională
VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului
Incidente la un meci din Turcia. Oficiali şi jucători i-au atacat pe arbitri Incidente la un meci din Turcia. Oficiali şi jucători i-au atacat pe arbitri
Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!” Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”
VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 121 de goluri pentru naţionala Portugaliei. A fost ajutat şi de noroc în meciul cu Luxemburg VIDEO | Cristiano Ronaldo a ajuns la 121 de goluri pentru naţionala Portugaliei. A fost ajutat şi de noroc în meciul cu Luxemburg

FCSB poate da lovitura! Patronul unei formaţii din Superligă i-a propus lui Gigi Becali trei fotbalişti

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21009994/1/cfr-cluj-fcsb-superliga-superbet-05-02-2023.jpg

Valeriu Iftime i-a transmis lui Gigi Becali trei propuneri de jucători de la FC Botoşani care, în opinia sa, au calităţile necesare pentru a da randament la FCSB.

Finanţatorul formaţiei moldave este de părere că Victor Dican ar putea să fie un înlocuitor bun pentru Malcom Edjouma. Acelaşi lucru îl consideră şi despre Sebastian Mailat, privit ca succesor pentru oricare dintre extremele Octavian Popescu, Florinel Coman sau Andrei Cordea.  

Iftime vrea să continue afacerile cu FCSB

De asemenea, Iftime apreciază că Gabriel Mutombo poate suplini cu succes o eventuală plecare a lui Joyskim Dawa de la FCSB.

”Cu siguranţă mi-aş dori ca FCSB să fie un vector de imagine al fotbalului în România, pentru că banii pe care Gigi Becali i-a făcut în fotbal, i-a lăsat în fotbal. Noi, în România, nu avem decât de câştigat.

Din punctul meu de vedere, nu am o relaţie specială sau de mare prietenie cu Gigi Becali. Cu toate extravaganţele pe care le face Gigi Becali în fotbal, rămâne un punct de sprijin pentru mulţi din fotbal şi vreau să plece Edjouma pentru că acolo poate să vină Dican. 

Poate să plece oricare dintre extreme că vine Mailat. Sau poate să plece Dawa că vine Mutombo. Eu cred că sunt soluţii şi sunt deschis să fac în continuare lucrurile astea. 

Eu mă ajut doar pe mine. Iar dacă eu mă ajut pe mine, domnul Becali poate să ajute echipele de fotbal din România.”, a declarat Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Dawa, Edjouma (ambii în 2022), Haruţ (2021), Oaidă, Miron (ambii în 2020), Moruţan, Roman (ambii în 2018), Golofca şi Soiledis (ambii în 2017) sunt fotbaliştii pe care i-a adus FCSB, de-a lungul vremii, de la FC Botoşani.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele