Ultima oră
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” VIDEO | Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”

FCSB primeşte o lovitură dură de la Florin Talpan! Juristul CSA Steaua exultă

FCSB Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21135392/1/218234507-176321781149998-7352275256900115213-n.jpg

Florin Talpan, juristul CSA Steaua Bucureşti, a anunţat o nouă victorie în războiul juridic identitar pe care îl poartă cu FCSB.

Talpan a arătat că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins contestaţia în anulare a tuturor mărcilor folosite de CSA, formulată de FCSB.

Mesajul ferm al lui Florin Talpan

Colonelul a acuzat din nou formaţia patronată de Gigi Becali de o încercare de a fura identitatea Stelei Bucureşti.

Ieri (n.r.- miercuri) am înregistrat o nouă victorie în instanţă împotriva FCSB! Avocatul FCSB a încercat să anuleze toate mărcile folosite de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti!

A fost un proces dificil, a nu ştiu câta încercare a FCSB de furt de identitate! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ieri contestaţia în anulare formulată de FCSB!

Mulţumesc adevăraţilor stelişti care mă susţin şi au încredere in mine!, menţionează Florin Talpan, pe contul său personal de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele