Ultima oră
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”

FCSB se desparte de un om de bază după 5 ani

FCSB Publicat pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21625720/1/antrenament-fcsb-12-06-2021.jpg

FCSB a început pregătirie pentru noul sezon, Pe lângă mutările la nivel de lot, „roş-albaştri” au început modificările şi la nivelul staff-ului tehnic.

Astfel, campioana României se va despărţi în această vară de Ovidiu Petre, analistul video din staff-ul tehnic, notează Golazo.ro.

Contractul acestuia mai este valabil până la sfârşitul acestei luni, iar cele două părţi au luat decizia de a nu mai prelungi.

Ovidiu Petre va părăsi FCSB după 5 ani, iar postul său va fi preluat de alt om din staff, Ionuţ Zottu.

Ovidiu Petre a fost adus la gruparea bucureşteană în luna noiembrie a anului 2019 cu scopul de a fi antrenor secund, însă din cauză că nu deţinea licenţa, a preluat postul de analist video.

Cel poreclit „Ceasul” a activat şi în cariera de jucător pentru „roş-albaştri” în perioada 2006/2010.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele