Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21580611/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-27-04-2024-1.jpg

FCSB s-ar putea despărţi în această vară de unul din cei mai vechi jucători, chiar dacă contractul acestuia expiră abia la finalul lui 2024.

Jurnaliştii de la Spotmedia scriu că Andrei Vlad va fi lăsat de FCSB să plece mai repede. Portarul a prins extrem de puţine meciuri în ultimele două sezoane, fiind rezerva permanentă a lui Ştefan Târnovanu.

Vlad (25 de ani) a fost transferat în 2017, de la Universitatea Craiova, contra sumei de 400.000 de euro, dar nu a reuşit să se impune la formaţia patronată de Gigi Becali, pentru care a bifat 117 meciuri oficiale în 7 ani.

Cândva era apreciat de patron

”Vlad a fost cândva Messi al portarilor. Voi ţineţi minte toate greşelile pe care le fac! Pentru declaraţia pe care am făcut-o atunci au fost echipe care s-au interesat şi au făcut anumite propuneri, că dau 10 milioane, 20 dacă câştigă nu ştiu ce.

Multe lucruri de genul ăsta. Dar degeaba, dacă nu s-a mai ajutat el după. Presa din străinătate ce face? Se uită şi ea. Mai ales bogaţii se uită la distracţii, au prea mulţi bani, vor cancanuri. Şi au văzut declaraţia mea şi au zis «care-i treaba cu ăsta?»

Eu ştiu să-i fac publicitate, dar degeaba, dacă el nu mă ajută, da pasă la adversari s-o bage în poartă”, declara recent Gigi Becali la Digisport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele