Ultima oră
Fostul mare handbalist Mircea Grabovschi, campion mondial în 1974, a decedat la vârsta de 71 de ani Fostul mare handbalist Mircea Grabovschi, campion mondial în 1974, a decedat la vârsta de 71 de ani
LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv 0-0. Echipele de start LIVE TEXT | FCSB - Maccabi Tel Aviv 0-0. Echipele de start
Unde va ajunge Alexandru Işfan, după despărţirea de Petrolul Unde va ajunge Alexandru Işfan, după despărţirea de Petrolul
Tripla campioană olimpică Charlotte Dujardin se retrage de la JO după difuzarea unei înregistrări video în care apare lovindu-şi calul Tripla campioană olimpică Charlotte Dujardin se retrage de la JO după difuzarea unei înregistrări video în care apare lovindu-şi calul
Motivul pentru care Creţu este titular cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV Motivul pentru care Creţu este titular cu Maccabi Tel Aviv | EXCLUSIV
Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB ştie aproape sigur cu cine va juca în Europa League Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB ştie aproape sigur cu cine va juca în Europa League

FCSB, sejur în San Marino. "Prelungim puţin vacanţa" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 18 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21634150/1/fcsbb.jpg

FCSB a avut noroc la tragerea la sorţi şi a picat cu Virtus, campioana din San Marino. Virtus este o echipă înfiinţată în 1964, joacă pe un stadion cu o capacitate de 2000 de locuri, iar dubla cu FCSB va marca debutul în competiţiile europene pentru campioana din San Marino.

Înaintea triumfului din sezonul precedent, Virtus nu a mai câştigat vreodată titlul şi o singură dată a terminat pe poziţia secundă: în sezonul 1987/1988.

Cel mai valoros jucător de la Virtus este Alessandro Pecci, cotat la 125.000. Pecci este o extremă de 22 de ani care nici măcar nu are poză pe Transfermarkt.

Teoretic, FCSB ar trebui să defileze cu Virtus, iar Mihai Stoica este de aceeaşi părere. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a vorbit despre tragerea la sorţi, în cadrul emisiunii Euro Show.

Mihai Stoica este fericit nu doar pentru că FCSB a picat cu cel mai slab adversar posibil, ci şi pentru că echipa nu va avea de făcut o deplasare lungă şi costisitoare.

”Chiar ar fi ridicol să spun că stai aşa, că nu ştiu ce (n.r. emoţii în primul tur UCL). Două zile am folosit în gând cuvinte inferioare când am văzut grupa aia de patru, care ne-a fost hărăzită, din motive geografice.

Nu am înţeles niciodată de ce Kazakhstanul trebuie să aibă echipă în Champions League. Nu e Europa, până la urmă.

Eram sigur că o să jucăm cu Ordabasy. Erau nişte hoteluri foarte bune, dar cred că deplasarea ne costa mai mult decât cantonamentul de aici şi cel din iarnă în Turcia, la un loc.

Dacă nu găseam charter, ceea ce era posibil, noi trebuia să mergem prin Dubai, zburam cinci ore până acolo, escală şi după încă trei ore jumătate. Dacă nu am fi făcut escală, făceam şase, şapte ore, cel puţin.

Nu doar că am scăpat de deplasarea asta, am scăpat şi de un meci mai dificil. Prelungim puţin vacanţa”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele