Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FCSB şi Sepsi OSK şi-au aflat adversarele din turul al doilea al Conference League!

CFR Cluj Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20775874/1/fcsb-2.jpg

FCSB şi Sepsi OSK şi-au aflat adversarele din turul al doilea al Conference League, după meciurile disputate joi seară.

FCSB va debuta în sezonul 2022-2023 al UEFA Europa Conference League pe terenul celor de la FC Saburtalo, din Georgia. Aceştia au trecut de FK Partizani Tirana după ce au pierdut pe teren propriu, scor 1-0 şi au câştigat la Tirana, după loviturile de departajare, cu 5-4 (1-0 după 90 de minute).

Partida dintre Saburtalo şi FCSB se va disputa joia viitoare, pe stadionul Tengiz Burjanadze, din Gori, începând cu ora 19:00.

Sepsi va juca cu Olimpija Ljubljana (Slovenia) în turul 2 preliminar al competiţiei, tot, joi, dar de la ora 21.00.

În turul al doilea preliminar vor evolua şi celelalte două reprezentante ale României, Universitatea Craiova cu albanezii de la Vllaznia Shkoder (21 iulie, în deplasare 22.00) şi CFR Cluj cu cei de la Inter Club d'Escaldes din Andorra (21 iulie, pe teren propriu 20.30).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele