Ultima oră
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”
Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
"E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV "E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV
”Şiretlicul” lui Răzvan Pleşca atunci când un adversar executa penalty | EXCLUSIV ”Şiretlicul” lui Răzvan Pleşca atunci când un adversar executa penalty | EXCLUSIV

FCSB şi UTA se vor duela fără spectatori! UPDATE: De ce s-a luat această decizie

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20489756/1/uta-arad-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-13-03-2021.jpg

FCSB va întâlni UTA duminică seară, de la ora 21:30, pe Look Sport+ şi pe platforma PrimaPlay.ro! Duelul face parte din runda a 18-a din Casa Liga 1, iar bucureştenii au de luat o revanşă, ţinând cont că în tur a fost egal, 1-1. 

Din păcate pentru fenomenul fotbalului, confruntarea dintre cele două formaţii care au o bază importantă de suporteri, se va disputa cu porţile închise. Spectatorii nu vor avea acces.

UPDATE: Autorităţile au explicat pentru GSP.ro că „orice eveniment care începe după ora 21:00, inclusiv, se joacă fără spectatori”

Meciul ar fi trebuit programat la 20:59 pentru a fi evitată această situaţie.

---------

Ştire iniţială

„FCSB anunţă că, în urma reinterpretării Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021, partida cu UTA Arad, de duminică seară (21:30), de pe Arena Naţională, se va disputa, din păcate, fără spectatori.

Astfel, sumele cheltuite de suporterii noştri pentru achiziţionarea de bilete online vor fi rambursate”, au notat „roş-albaştrii” într-un comunicat.

Anunţul este de neînţeles până la acest moment, pentru că fanii tocmai primiseră acces pe stadioane pe baza aceleiaşi Hotărârii.

În acest sens, nici secretarul general al LPF, Justin Ştefan, nu a venit cu o explicaţie: „Nu am auzit de cazul ăsta, chiar nu ştiu! Nu am nicio idee în momentul acesta. Nu ştiu de ce au luat această măsură” - a declarat acesta pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele