Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

FCSB, veste teribilă după eşecul cu UTA? Ce urmează | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 29 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21298151/1/fcsb-uta-12.jpg

FCSB a pierdut partida cu UTA, dar a mai primit o lovitură! Vicecampioana României, după 1-2 la Arad, va afla cât va fi absenţa lui Vlad Chiricheş, care a ieşit accidentat de pe teren. Rămâne de văzut care va fi perioada în care fundaşul va sta departe de gazon, dar Cristi Dulca, după ce a analizat momentul accidentării, a declarat că e posibil să fie o ruptură musculară.

Specialistul Prima Sport a declarat, în emisiunea Fotbal Show, că Vlad Chiricheş poate să rateze meciurile echipei naţionale, dar vom cunoaşte sigur starea acestuia de sănătate după ce va face analizele în cauză.

Să nu fie vreo problemă mai veche. După cum se vede, cred că e ruptură musculară! Aşa pare, din alergare i se întinde muşchiul în spate. Nu e entorsă, nu e la genunchi, e ruptură. Să vedem cât va sta, dacă va juca la naţională. Poate are doar contructură, să vedem. La ruptură, e greu să te recuperezi.

E bine să îl avem la echipa naţională, sper să îşi revină”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FCSB, 1-2 cu UTA

UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Pantea şi Coman.

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă.

Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând. În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat. În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit.

Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

  • UTA ARAD: Fl. Iacob - D. Rodrigues, Stolnik, I. Markov, Aly Abeid – Fabry (Holst 90), Marku, Freitas (Carp 79) - R. Pop (C. Mihai 90), Cooper (Vucenovic 64), Stahl (D. Dumitraşcu 79). ANTRENOR: Mircea Rednic
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş (Ngezana 77), Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Djokovic (V. Creţu 77) – Miculescu (Oct. Popescu 46), Compagno (Radaslavescu 69), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele