Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FCSB – Viking 1-2. ”Roş-albaştrii” au avut o prestaţie bună, dar pragmatismul norvegienilor a făcut diferenţa

FCSB Publicat pe 18 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20822757/2/298921104-6146977795318195-7623899307059038661-n.jpg

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35.

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 54’), Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru – Cordea (I. Stoica 86’), Oct. Popescu (Raţă 74’), Fl. Coman – Miculescu (B. Rusu 54’). ANTRENOR: Nicolae Dică

VIKING: Gunnarsson – Bjørshol (Vikstøl 73’), Brekalo, Vevatne, Pattynama – Fridjonsson (Tangen 83’), Solbakken, Lokberg (Torsteinbo 65’) - Kabran, Karlsbakk (Sandberg 46’), Tripic (Traore 83’). ANTRENOR: Morten Jensen

Cartonaşe galbene: Tamm 80 / Lokberg 57, Fridjonsson 76

Arbitri: Giorgi Kruashvili – Levan Varamishvili, Zaza Pipia – Davit Kharitonashvili (toţi din Georgia)

Returul va avea loc joia viitoare.

TEXT ǀ FCSB – Viking, 1-2 (Coman F. 3' \ Kabran K. 5', Bjorshol S. 35')

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman, Miculescu
  • Viking: Gunnarsson - Sondre Flem Bjørshol, Brekalo, Vevatne, Pattynama - Fridjonsson, Solbakken, Lokberg - Kabran, Karlsbakk, Tripic

Min. 90+5: Final de partidă!

Min. 80: Tamm vede cartonaşul galben.

Min. 78: Ocazie mare pentru FCSB, Rusu reuşeşte să îi trimită lui Cordea, dar lovitura sa de cap este respinsă de portarul lui Viking.

Min. 76: Fridjonsson vede cartonaşul galben pentru trageri de timp.

Min. 71: Ocazie imensă pentru FCSB, Radunovic centrează periculos în careu, iar un jucător al norvegienilor a fost aproape să marcheze în proprie poartă, dar portarul Gunnarsson are o intervenţie incredibilă.

Min. 65: Schimbare pentru Viking, iese Lokberg şi intră Torsteinbo.

Min. 57: Lokberg vede cartonaşul galben.

Min. 53: Dublă schimbare la FCSB, intră Creţu şi Rusu şi ies Miculescu şi Pantea 

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 46: Schimbare la Viking, iese Karlsbakk şi intră Sandberg.

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 35: Gol marcat de Viking, în urma unei faze fixe la care fundaşul dreapta al norvegienilor, Bjorshol reuşeşte să împingă minge în poarta lui Târnovanu. 

Min. 14: Ocazie imensă pentru FCSB, Darius Olaru trimite o centrare foarte bună în careu, iar Edjouma reia cu capul înspre poarta norvegineilor, dar mingea nimereşte bara transversală.

Min. 5: Gol marcat de Viking, greşeală imensă în apărarea ”roş-albaştrilor” de care profită norvegienii, prin Kabran, care egalează la doar două minute după ce FCSB deschisese scorul.

Min. 3: GOL marcat de FCSB, Pantea centrează perfect pentru lovitura de cap a lui Miculescu, care nimereşte bara şi ajunge la Florinel Coman, ce deschide scorul.

Min. 1: A început partida!

---------------------------------------------

Cu un început stângaci în campionat, ocupând doar locul 12 după primele 5 etape, elevii lui Nicolae Dică au nevoie obligatoriu de o calificare în grupele Conference League atât din punct de vedere financiar, cât şi pentru menţinerea fanilor într-un număr ridicat alături de echipă.

De altfel, chiar antrenorul care a calificat-o ultima dată pe FCSB într-o primăvara europeană, cea din Europa League, în sezonul 2017-2018, recunoştea că se aşteaptă la o dublă manşă dificilă.

"Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Este o echipă nordică, cu o organizare foarte bună. Eu nu trăiesc din amintiri, trăiesc prezentul, trebuie să facem un meci foarte bun pentru un rezultat pozitiv. Orice rezultat am obţine nu ne va asigura liniştea pentru retur. Au fost echipe mari care au pierdut, după ce au câştigat în tur la scor.", a declarat Dică, la conferinţă de presă meciului cu Viking.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele