Ultima oră
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start!
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova

FCU Craiova a transferat un fundaş ce a impresionat în Liga 2

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21536609/1/oltean.jpg

Fundaşul stânga Tudor Oltean, în vârstă de 21 de ani, a semnat un contract cu FC U Craiova 1948 valabil pentru un sezon, din această vară, cu opţiune pentru încă 3 sezoane.

Tudor Oltean are o înălţime de 1.83 m.

 
Până la această vârstă, Tudor a bifat 54 de prezenţe în Liga a II-a pentru echipele FC Buzău, FC Braşov-SR şi Ceahlăul Piatra Neamţ.
 
La nivel de loturi naţionale, a făcut parte din echipa naţională a României U20 pentru meciurile cu Anglia U20 şi Norvegia U20.
 
Tudor Oltean va îmbrăca tricoul cu numărul 77.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri