Ultima oră
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului

FCU Craiova are planuri mari. ”Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme” + oficialul oltenilor dezamăgit după meciul cu Voluntari

FC U Craiova 1948 Publicat pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21214137/1/fc-u-craiova-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-14-04-2023.jpg

FCU Craiova va încerca să realizeze surpriza şi să câştige împotriva CFR-ului, pentru a obţine un loc în preliminariile Conference League.

Partida, CFR Cluj - FCU Craiova, din barajul Superligii pentru un loc în cupele europene, va avea loc joi, de la 20:30 şi va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • De asemena, golurile şi fazele importante din acestă partida vor putea fi văzute în format live-video pe site-ul PrimaSport.ro.

FCU Craiova vine după victoria din partida extrem de spectaculoasă cu FC Voluntari, câştigată la penalty-uri, care s-a încheiat 3-3 în timpul regulamentar, după ce ilfovenii au revenit în 10 oameni de la 3-0.

Marcel Puşcaş, directorul general al oltenilor, a vorbit de ceea ce s-a întâmplat în meciul cu Voluntari, dar şi despre ce aşteptări sunt de la partida cu cu CFR.

”După meciul cu Voluntari jucătorii trebuie certaţi, pentru că au greşit. Trebuie să-şi recunoască greşelile, să fie conştienţi, să nu le mai facă. Nu mi-a venit să cred, să ai ceva sigur în mână şi să dai cu piciorul copilăreşte, ca să nu zic prosteşte.

Echipa trebuie să fie constantă pe tot parcursul meciului, nu cu sincope, cu variaţii, jos, sus. Aia înseamnă valoare, responsabilitate, personalitate.

Jucătorii trebuie să înţeleagă că, dacă vor să obţină ceva în fotbal, în viaţă, nu poţi cu sincope, cu una caldă, una rece.

Nu contează bonusul de 3.000, 7.000 de euro. Dacă joci pentru bani acest meci, atunci lasă-te de fotbal, tată! Dacă nu joci pentru tine şi pentru orgoliul tău de fotbalist, pentru echipă şi pentru familia ta, lasă-te de fotbal!

Jucătorii trebuie să aibă încredere şi dorinţă. Ăsta e meciul lor! Nu-i meci nici tehnic, nici tactic, nici fizic. Şi cei de la CFR Cluj sunt obosiţi, au jucat 60 de meciuri. Noi vreo 43. Ei sunt mai obosiţi decât noi, mai uzaţi.

Acest club va ajunge în cupele europene în scurtă vreme, indiferent de meciul de joi, cu aceşti jucători sau fără unii dintre ei.

Fotbaliştii să se gândească foarte bine ce au de făcut şi cum se pregătesc psihic, în special. Dacă au cap îşi vor atinge obiectivul, dacă nu, nu!”, a declarat Marcel Puşcaş, conform Radio Gold.

mail-share icon Email
viewscnt