Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

FCU Craiova i-a administrat lui Dică primul eşec la Mioveni. ”E clar că ne aşteptam să vină un moment ca acesta”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21031077/1/dica.png

FCU Craiova a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii, golul victoriei a fost marcat în minutul 90. Jocul a fost marcat de o întrerupere cauzată de folosirea gazelor lacrimogene în arenă, unui suporter făcându-i-se rău.

Au înscris Chiţu ’13 şi Albu ‘90 pentru gazde şi Scarlatache ’66 pentru oaspeţi.

Nicolae Dică a bifat primul eşec pe banca celor de la Mioveni. Antrenorul a declarat că se aştepta să vină acest moment, însă a punctat că e mulţumit de jocul elevilor săi.

”E clar că ne aşteptam să vină un moment ca acesta, să pierdem un joc. Nu cred că meritam să pierdem, am arătat un fotbal bun, am încercat să recuperăm mingea sus, am pus probleme, dar, când faci greşeli cu cei de la Craiova precum cele pe care le-am făcut noi, e clar că ei vor marca.

Acea întrerupere nu a venit bine pentru noi (n.r. intrarea salvării pe teren pentru a prelua suporterul), am încercat să le transmit jucătorilor să fie concentraţi. Se întâmplă. Eu sunt optimist, echipa a arătat în aceste şase etape că joacă un fotbal bun, ne-am luptat de la egal la egal cu oricine”
, a explicat Dică, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele