adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Fenerbahce – Galatasaray, duminică, de la 18.00, pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro. Arde Istanbulul! Giganţii Turciei se ciocnesc pe „Şükrü Saracoğlu”

Superlig Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20971065/2/profimedia-0710919335.jpg
 
Fenerbahce şi Galatasaray, cele două mari rivale ale fotbalului turcesc, se întâlnesc într-un meci cât un sezon. Pentru fanii pătimaşi ai celor două echipe, o victorie în faţa rivalei poate fi mai preţioasă decât chiar titlul, mai ales dacă e obţinută categoric. 
 
Ca de obicei, meciul e sold out, pentru că toate biletele au fost de mult vândute, iar 50.000 de suporteri înfocaţi, majoritate ai lui Fener, se vor afla la ora partidei în tribunele bătrânului stadion „Şükrü Saracoğlu”.
 
Sezonul trecut, Fenerbahce a câştigat ambele meciuri cu marea rivală. A fost 2-0, pe teren propriu, după ce în tur câştigase 2-1 în deplasare. Însă sezonul 2021-2022 a fost unul dintre cele mai slabe din istoria celor de la Galatasaray. Între timp, Cim Bom Bom şi-a revenit, iar acum este a doua în clasament, în condiţiile în care Fener e lider.
 
Fenerbahce – Galatasaray se joacă duminică, de la ora 18.00, iar în România se vede în direct pe Prima Sport  3 şi PrimaPlay.ro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele