Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Fenerbahce – Malatyaspor, duminică, de la 18.00, pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro. Şumudică vrea să-i îndulcească pe suporterii care îl contestă şi încearcă surpriza etapei în Turcia

Superlig Publicat pe 26 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20519296/1/yeni-malatyaspor.jpg
Contestat vehement de suporteri, Marius Şumudică nu abandonează misiunea de a o salva de la retrogradare pe Yeni Malatyaspor. Însă misiunea pare aproape imposibilă, în condiţiile în care echipa sa a făcut meciuri slabe în ultima vreme.
 
Mai mult, nici adversara lui Şumudică, Fenerbahce, nu stă deloc bine în clasament şi nu va face concesii. „Fener” e abia pe locul 6, cu 28 de puncte, la nu mai puţin de 17 în spatele liderului Trabzonspor şi trebuie să lupte pentru fiecare punct, pentru a prinde măcar un loc în Europa League.
 
Echipa pregătită de Marius Şumudică, Yeni Malatyaspor, are doar 14 puncte şi e pe locul 19, penultimul în clasamentul Super Ligii din Turcia.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele