Ultima oră
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute

Fernando Alonso a fost lovit de o maşină în timp ce se afla pe bicicletă. Starea de sănătate a pilotului din Formula 1

Formula 1 Publicat pe 11 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19971311/1/formula1com.jpg

Echipa de Formula 1 Alpine a anunţat, joi, că spaniolul Fernando Alonso a suferit un accident în Elveţia, în timp ce se deplasa cu bicicleta. Pilotul este conştient şi bine, a precizat Alpine F1.

“Alpine F1 anunţă că Fernando Alonso a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se deplasa cu bicicleta în Elveţia. Fernando este conştient şi bine şi aşteaptă alte investigaţii medicale, mâine dimineaţă. Echipa Alpine F1 nu va mai face vreo declaraţie în acest moment. Mâine vor veni noi detalii”, este anunţul echipei de Formula 1.

Gazzetta dello Sport notează că Alonso a fost lovit de o maşină în apropiere de Lugano. Spaniolul ar avea o fractură la mandibulă şi probleme la dantură.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele