Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21627746/1/fernando-santos-fpf-pt.jpg

Antrenorul portughez Fernando Santos a fost numit miercuri în funcţia de selecţioner al naţionalei din Azerbaidjan, a anunţat federaţia azeră într-un comunicat publicat pe propriul site.

La două luni după ce a fost demis de la conducerea echipei turce Beşiktaş Istanbul, antrenorul lusitan Fernando Santos (69 de ani) a revenit pe banca tehnică a unei echipe naţionale. El va conduce naţionala din Azerbaidjan şi are sarcina de a califica echipa azeră la primul turneu final al unei competiţii majore din istoria sa.

Azerbaidjan se află în divizia a treia a Ligii Naţiunilor, care va începe în septembrie. Azerii vor juca într-o grupă alături de Suedia, Estonia şi Slovacia.

Pentru Fernando Santos, Azerbaidjanul este a patra selecţionată naţională pe care o va conduce, după Grecia (2010-2014), Portugalia (2014-2022) şi Polonia (2023). El a cucerit titlul european cu Portugalia, în 2016, iar anul trecut a fost demis de la cârma naţionalei poloneze după numai şase meciuri (3 victorii şi 3 înfrângeri).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri