Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21569978/1/fernando-torres.jpg

Fernando Torres va fi numit antrenorul echipei secunde a clubului Atletico Madrid, informează AS.com.

Este primul club de seniori pe care şi-l trece în CV fostul mare fotbalist spaniol. Torres a fost promovat, după ce a avut rezultate foarte bune la echipa U19 a madrilenilor.

Atletico Madrid B evoluează în liga a treia, fiind pe locul 9. Schimbarea de tehnician se va face la final de sezon.

Ca principal, Fernando Torres i-a condus pe tinerii jucători ai lui Atletico Madrid în semifinalele UEFA Youth League din 2022.

Campion mondial şi dublu campion european cu naţionala Spaniei, Torres a evoluat de-a lungul carierei sale la: Atlentico Madrid, Liverpool, Chelsea. AC Milan şi Sagan Tosu (China).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri