Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

Ferrari donează un milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna afectată de inundaţii

Formula 1 Publicat pe 18 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21129105/1/ferrari-as.jpg

Ferrari a anunţat, joi, că donează un milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna afectată de inundaţii. Banii vor ajunge iniţial la Agenţia pentru Siguranţa Teritorială şi Protecţia Civilă a Regiunii Emilia-Romagna, în cadrul unei campanii regionale de strângere de fonduri.

  • Cursele de Formula 1 se văd în direct pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro

Fondurile vor fi utilizate apoi, cu coordonarea autorităţilor teritoriale, pentru a ajuta populaţia afectată de recentele inundaţii. Se vor folosi fonduri în special pentru proiecte de refacere a mediului şi managementul instabilităţii hidrogeologice.

În vremuri cu probleme, Ferrari a fost întotdeauna alături de comunitatea sa”, a declarat CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna. “Am dorit să oferim un răspuns concret şi imediat la nevoile cele mai urgente ale populaţiei din Emilia-Romagna, care a fost pusă la încercare de un dezastru.

Cu coordonarea autorităţilor locale, cărora le mulţumim din suflet pentru neobosita lor muncă, acest ajutor va aduce alinare şi un semn tangibil al solidarităţii întregii familii Ferrari”, a adăugat el.

Regiunea Emilia-Romagna a fost lovită în ultima perioadă de inundaţii neobişnuit de intense. Unsprezece persoane au murit în urma furtunilor, potrivit unui nou bilanţ publicat joi după-amiază de autorităţi.

Din cauza inundaţiilor a fost anulat Emilia Romagna Grand Prix, etapa de Campionat Mondial de Formula 1 care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend.

Cursa de Formula 1 a fost anulată! Emilia Romagna Grand Prix nu va mai avea loc, din cauza inundaţiilor

Formula 1 a anunţat, miercuri, că Emilia Romagna Grand Prix, cursă care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend, nu se va mai disputa, din cauza inundaţiilor din regiune.

Decizia s-a luat după discuţii ale oficialilor F1 cu preşedintele FIA, miniştri, preşedintele regiunii Emilia-Romagna şi promotorul cursei.

“Nu este posibilă organizarea în siguranţă a evenimentului pentru fanii noştri, echipe şi personal şi este ceea ce trebuie făcut, având în vedere situaţia din regiune. Nu ar fi corect să se pună şi mai multă presiune asupra autorităţilor locale şi serviciilor de urgenţă în această perioadă dificilă”, se arată pe site-ul formula1.com.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele