Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

FIA a respins cererea Ferrari de a revizui penalizarea lui Carlos Sainz la Grand Prix-ul Australiei

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21098988/1/sainz.jpg

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) nu va reconsidera pedeapsa impusă lui Carlos Sainz la Marele Premiu al Australiei. Spaniolul fusese retrogradat pe locul 12 după ce a fost penalizat cu o penalizare de cinci secunde. El l-a acroşat pe Fernando Alonso la primul viraj în timpul celui de-al treilea start, cu un tur înainte de sosire, după abandonul lui Kevin Magnussen (Haas).

Ferrari a făcut apel la această sancţiune şi a fost convocatămarţi de FIA. Scuderia credea că pilotul său a fost sancţionat mai dur decât francezul Pierre Gasly, care nu a primit o penalizare după ciocnirea cu coechipierul său Esteban Ocon, la acelaşi start.

În ciuda apărării lui Sainz, susţinând că nu a reuşit să-şi încetinească suficient maşina din cauza pneurilor neîncălzite şi că avea soarele în ochi, FIA a decis să nu anuleze această sancţiune.

„Nu există elemente noi semnificative şi relevante care să nu fie disponibile părţilor ce au solicitat revizuirea la momentul deciziei în cauză. Prin urmare, moţiunea este respinsă”, au anunţat comisarii FIA.

Marele Premiu al Australiei a fost câştigat de australianul Max Verstappen.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele