Ultima oră
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros
Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB

FIA a respins cererea Ferrari de a revizui penalizarea lui Carlos Sainz la Grand Prix-ul Australiei

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21098988/1/sainz.jpg

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) nu va reconsidera pedeapsa impusă lui Carlos Sainz la Marele Premiu al Australiei. Spaniolul fusese retrogradat pe locul 12 după ce a fost penalizat cu o penalizare de cinci secunde. El l-a acroşat pe Fernando Alonso la primul viraj în timpul celui de-al treilea start, cu un tur înainte de sosire, după abandonul lui Kevin Magnussen (Haas).

Ferrari a făcut apel la această sancţiune şi a fost convocatămarţi de FIA. Scuderia credea că pilotul său a fost sancţionat mai dur decât francezul Pierre Gasly, care nu a primit o penalizare după ciocnirea cu coechipierul său Esteban Ocon, la acelaşi start.

În ciuda apărării lui Sainz, susţinând că nu a reuşit să-şi încetinească suficient maşina din cauza pneurilor neîncălzite şi că avea soarele în ochi, FIA a decis să nu anuleze această sancţiune.

„Nu există elemente noi semnificative şi relevante care să nu fie disponibile părţilor ce au solicitat revizuirea la momentul deciziei în cauză. Prin urmare, moţiunea este respinsă”, au anunţat comisarii FIA.

Marele Premiu al Australiei a fost câştigat de australianul Max Verstappen.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele