Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

FIBA a anulat rezultatele BC Prometey, care s-a retras din Basketball Champions League, din cauza conflictului armat din Ucraina

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20630041/1/prome.jpg

Oficialii BCL au anunţat oficial retragerea din competiţie a echipei ucrainene BC Prometey, locul 2 în grupa K din Top 16, grupă din care face parte şi campioana României, ”U” Banca Transilvania Cluj, lider înaintea ultimelor două partide.

BC Prometey se afla pe locul 2 în grupă cu 5 puncte, după U BT Cluj, cu 6.

În urma retragerii formaţiei din Ucraina, U BT Cluj continuă să fie lider, cu 4 puncte, iar marţi va juca penultimul meci din grupa K, pe teren propriu, cu Unicaja Malaga (3 puncte).

Pe locul 3 se află Filou Oostende (2 puncte), cu care U BT Cluj va juca în 22 martie, în deplasare.

Însă, indiferent de rezultatul acelei partide, dacă U BT Cluj învinge marţi pe Unicaja Malaga va obţine calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

În primul meci din grupă, U BT Cluj s-a impus în deplasare cu Unicaja Malaga, cu 79-73, în al doilea a dispus pe teren propriu de Filou Oostende, cu 86-75, după care a trecut de BC Prometey, cu 92-81, ultimul rezultat fiind anulat.

Campioana României s-a calificat direct în optimile Basketball Champions League, după ce a câştigat grupa preliminară G, cu un bilanţ de cinci victorii şi o înfrângere.

Din grupele optimilor de finală, primele două clasate se vor califica în sferturile de finală, iar câştigătoarele din această fază vor ajunge la Turneul Final Four, care va avea loc la Bilbao, între 6-8 mai.

U BT Cluj evoluează în premieră în Top 16 BCL, la a patra încercare de a trece de preliminarii. Clujenii au câştigat turneul preliminar al competiţiei din acest sezon, în septembrie, la Peristeri, iar apoi şi prima fază a grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele