Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

FIFA a publicat clasamentul naţionalelor. Pe ce loc se află România

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21547575/1/columbia-romania-amical-26-03-2024.jpg

FIFA a dat publicităţii noul clasament al naţionalelor de fotbal. România a căzut un loc, de pe 45 pe 46.

Naţionala condusă de Edi Iordănescu a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1 şi a pierdut în faţa Columbiei, scor 3-2, în cadrul ultimei acţiuni. Ca urmare a acestor rezultate, România a fost întrecută de Mali în clasament.

Pe primul loc se poziţionează Argentina, urmată de Franţa şi de Belgia, care ne va fi adversară la EURO. Din top 10 mai fac parte Anglia, Brazilia, Portugalia, Olanda, Spania, Italia şi Croaţia.

Pe lângă Belgia, la turneul final din Germania ne vom duela cu Ucraina şi Slovacia. În acest moment, Ucraina se află deasupra noastră, pe locul 22, iar slovacii sunt abia pe pozţia 48, sub noi.

De la precedenta actualizare a clasmentului FIFA, Indonezia a bifat cea mai spectaculoasă urcare, de pe 142 până pe 134, în vreme ce Vietnam a avut cea mai abruptă scădere, de pe 105 până pe 115.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri