Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Final de eră pe Anfield! Firmino va pleca la finalul sezonului de la Liverpool

Liverpool Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21042713/1/profimedia-0757356945.jpg

Atacantul brazilian Roberto Firmino va pleca de la Liverpool la finalul sezonului, după opt ani petrecuţi pe Anfield, a anunţat, vineri, presa engleză.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a decis să plece, el nedorind o prelungire a contractului care expiră la finalul sezonului, potrivit Sky Sports şi BBC.

Firmino, care a marcat 102 goluri în 352 de apariţii pentru club, a jucat un rol esenţial în revenirea lui Liverpool în elita fotbalului englez şi european sub conducerea lui Jürgen Klopp.

După sosirea în 2015 de la Hoffenheim, Firmino a obţinut titluri în Liga Campionilor (2019), Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Cupa Ligii (2022) şi Cupa Mondială a Cluburilor (2019).

Însă în ultimele sezoane, el a fost nevoit să facă faţă concurenţei venite după transferurile lui Diogo Jota, Luis Diaz, Darwin Nunez şi Cody Gakpo.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele