Ultima oră
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2 VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21570198/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-19-04-2024-2.jpg

Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, contra celor de la Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Gică Hagi s-a declarat foarte fericit, după succescul care i-a urcat pe dobrogeni pe locul secund.

”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră. E mai mare presiunea. Când vrei să câştigi, e presiune. Au mentalitate bună acum, stăm bine acum.

Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună. Toată lumea, şi maseurul, şi femeia de serviciu trebuie să meargă în aceeaşi direcţie.

Nu putem să luăm şi meritele adversarului. Am jucat toate meciurile bine, am avut atitudine. De aceea e publicul mulţumit”
, a spus Hagi, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele