Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

Finala Ligii Naţiunilor va avea loc în Ţările de Jos

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20936134/1/nations-league.jpg

Comitetul Executiv al UEFA a confirmat că Ţările de Jos vor găzdui pentru prima dată finala Ligii Naţiunilor, a anunţat forul european.

Oraşele Rotterdam şi Enschede au fost alese de Asociaţia Regală Olandeză de Fotbal (KNVB) pentru a găzdui meciurile, semifinalele având loc pe 14 şi 15 iunie 2023, iar meciul pentru locul trei şi finala fiind programate pentru 18 iunie 2023.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din semifinale va avea loc în ianuarie 2023 la Nyon, data şi ora exactă urmând a fi confirmate în timp util. Ţărilor de Jos li se va alătura în finala UEFA Nations League, Croaţia, Italia şi Spania.

Comitetul Executiv al UEFA a luat de asemenea decizia de a acorda găzduirea UEFA Women’s Futsal EURO 2023 Federaţiei Maghiare de Fotbal (MLSZ). Meciurile vor avea loc pe Arena Fönix din Debrecen în perioada 16 – 19 martie 2023.

Gazdei Ungariei li se va alătura Portugalia, Spania şi Ucraina.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri