Ultima oră
Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros

Finalul încă unei ere la Barcelona! Jordi Alba va pleca la finele sezonului

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21134419/1/alba.jpg

Internaţionalul spaniol Jordi Alba va părăsi clubul FC Barcelona la finalul acestui sezon, a anunţat miercuri gruparea catalană pe site-ul oficial.

Jordi Alba (34 de ani) a ajuns la un acord cu clubul său, FC Barcelona, şi va pleca de la echipa proaspăt campioană a Spaniei la terminarea actualului sezon, cu un an mai devreme decât prevedea contractul semnat între cele două părţi.

„FC Barcelona doreşte să-şi exprime public recunoştinţa pentru Alba, pentru profesionalismul, angajamentul şi dăruirea sa, precum şi pentru relaţia sa mereu pozitivă şi prietenoasă cu toţi membrii familiei Barça. Clubul îi doreşte mult noroc în viitor. Barça va fi întotdeauna o casă pentru tine, Jordi!”, scrie în comunicatul postat pe site-ul oficial blau-grana.

Jordi Alba a venit la FC Barcelona în anul 2012, după trei sezoane petrecute la FC Valencia. Cu gruparea catalană, Jordi Alba a câştigat 17 trofee, printre care se numără şase titluri de campion al Spaniei, o Ligă a Campionilor (2015) şi o Cupă Mondială a Cluburilor (2015).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele