adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Flavius Stoican a fost prezentat la Dinamo! Toate declaraţiile +ce a spus de controversaţii Sorescu şi Steliano Filip

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20536935/1/dinamoraducioiu.png

În cursul zilei de miercuri a avut loc conferinţa de presă de prezentare a lui Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, dar şi a lui Florin Răducioiu, care va ocupa funcţia de team-manager.

Stoican a vorbit pe larg despre planurile sale pe care le are la Dinamo şi despre Deian Sorescu şi Steliano Filip, cei doi fotbalişti importanţi care au anunţat că vor să plece din „Ştefan cel Mare”. 

„Vreau ca suporterii să aibă satisfacţii, pentru că în ultima parte au avut de suferit. Sper să fie un nou început cu lucruri bune. Nu va fi uşor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuşi.

În ceea ce priveşte contracandidatele, diferenţa de valoare nu este mare. Prin entuziasm şi printr-o schimbare de spirit, cu siguranţă vom avea bucurii după meciurile pe care le vom juca. Încerc să fac lucrurile să funcţioneze aşa cum doresc eu.

Îmi place să am 22 de jucători şi 3 copii. Să fie doi jucători pe post. Trebuie să evaluăm corect lotul. Avem 38 de jucători. Cei care nu s-au acomodat la Dinamo vor pleca. Nu putem aştepta la infinit pentru că timpul nu e aliatul nostru. Am analizat jucătorii care au jucat aici şi am vorbit cu domnul Mureşan, cu Răducioiu şi vom discuta cu ei. Avem posturi care nu sunt acoperite. Vom analiza şi vom trage linie, în funcţie de cei care rămân. Avem jucători în atenţia noastră, dar nu vreau să dau nume. 

Trebuie să avem continuitate, să jucăm fotbal adevărat, indiferent de vârstă. Dinamo a început bine, dar a avut o cădere, pe care o pun pe seama vârstei. Am nevoie de jucători care să-şi dorească să joace.

Azi voi avea primul antrenament şi sunt curios să văd care e situaţie. Nu consider că poate exista un vestiar divizat. Nu cred că s-ar ajunge la asemenea discuţii dacă jucătorii sunt respectaţi şi dacă-i ajut.  Respectul lor pentru mine vreau să-l văd pe teren”, a spus Flavius Stoican la conferinţa de presă.

Declaraţia lui Stoican despre Filip şi Sorescu

Am vorbit cu Steliano Filip şi mi-a zis că vrea să continue la Dinamo. Îmi pun bazele în el. Evoluţia lui poate fi mai bună. Ştiu ce fel de băiat este. I-am zis să fie atent, să-şi vadă doar de fotbal dacă vrea să fie fotbalist şi să ajungă mai sus. Are viteză şi forţă. 

O să vorbesc cu fiecare jucător, nu doar cu Sorescu. Din punctul meu de vedere, a dat randament foarte bun ca mijlocaş. Am înţeles că el preferă să joace ca fundaş. Dar trebuie să vedem şi de ce are nevoie echipa. Însă contează şi ca jucătorii să se simtă bine. Eu am nevoie de el, vreau să fie Sorescu pe care-l aşteaptă toată lumea. Dar dacă vine o ofertă bună, poate pleca”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele