Ultima oră
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate” Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate”
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea, victorii în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale

Flavius Stoican, cu moralul la pământ după ce echipa lui a pierdut în minutul 90+9: ”Chiar nu îmi găsesc cuvintele!”

FC Botoșani Publicat pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21110101/1/cs-mioveni-fc-botosani-superliga-superbet-23-10-2022.jpg

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci al etapei a şasea din play-out-ul Superligii. Golul victoriei a fost înscris în minutul 90+9, dintr-un penalti acordat după consultarea VAR.

Oaspeţii au trimis în bara transversală în minutul 25, prin Mihai Roman II. În repriza secundă, minutul 65, portarul Ducan a respins în transversală un balon, iar Irobiso nu a putut înscrie, trimiţând peste poartă. 

În al patrulea minut al prelungirilor, Junior Pius a ridicat piciorul prea sus la un duel în careu cu Paul Papp. Arbitrul Szabolcs Kovacs nu a acordat nimic iniţial, dar a fost chemat la marginea terenului din camera VAR şi, după consultarea probei video, a decis să acorde penalty pentru Petrolul. A executat Budescu, transformând impecabil.

La finalul meciului, Flavius Stoican şi-a găsit cu greu cuvintele. El a fost dezamăgit de rezultat. 

”Chiar nu îmi găsesc cuvintele!”

”Chiar nu îmi găsesc cuvintele. Îi felicit pentru cele trei puncte. În prima repriză, a fost un joc echilibrat, pe contre, dar în a doua, parcă am fost noi echipa care am avut iniţiativa, nu ne puseseră probleme, dar până la urmă, fotbalul e imprevizibil.

Trebuie să ridicăm capul, pentru că au fost meciuri când şi noi am câştigat în ultimul minut. Dar păcat pentru muncă şi dorinţă, pentru că ne doream să câştigăm această partidă şi cred că s-a şi văzut că noi am avut iniţiativa.

Am fost o echipă care a alergat, chiar nu am ce să le reproşez, doar că trebuie să învăţăm că sunt situaţii când, dacă scorul duce către 0-0, chiar dacă ai iniţiativa, trebuie să fii atent şi să nu pleci fără punct, mai ales dintr-o deplasare”, a declarat Flavius Stoican.

Da, clar, nu s-a pierdut nimic, putem şi noi să câştigăm meciul următor, trebuie să credem în şansele noastre şi să sperăm că o să fim echipa care ne vom bate pentru un baraj pentru Europa.

E o echipă care joacă finala Cupei, are jucători cu potenţial, talentaţi, cu experienţă, nu va fi uşor. Şeroni a ieşit cu ruptură musculară, cred, din ce mi-a zis, dar trebuie făcut un control şi vedem”, a spus Stoican.

Petrolul are 31 de puncte şi este pe locul secund în play-out, egalând-o la puncte pe FCU Craiova. FC Botoşani este pe locul al patrulea, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele