Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Flavius Stoican, start de an de senzaţie la FC Botoşani. ”Nu ni s-a urcat la cap”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21008700/1/panduriicsro-1.jpg

FC Botoşani a învins luni, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 5-0, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

Meciul de la Botoşani a început practic de la 2-0 în favoarea gazdelor. Mailat a deschis scorul încă din primul minut, marcând cel mai rapid gol al acestei ediţii de campionat, iar în minutul 4 acelaşi Mailat a pătruns în careul oaspeţilor şi l-a servit pe Mihai Roman II, care a dublat avantajul.

În minutul 25 gazdele au înscris pentru a treia oară, prin Andrei Dragu. Pe final de repriză Irobiso a reuşit să trimită mingea în poarta moldovenilor, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mailat a reuşit dubla în minutul 69, iar scorul final a fost stabilit de Şeroni, din penalty, în minutul 90+9.

 S-a terminat 5-0 pentru Botoşani care este neînvinsă în acest an, adunând trei victorii consecutive. Flavius Stoican a declarat că echipa sa trebuie să rămână la fel de bine montată.

"Când faci lucrurile cu pasiune, fotbalul te răsplăteşte. Mă bucur pentru jucători, pentru moralul lor, care este în creştere. Mă bucur pentru oamenii care iubesc această echipă, i-am văzut în tribune, în frig.

Nu am tratat meciul superficial, nu ni s-a urcat la cap, că veneam după două victorii. Au tratat meciul foarte serios, bravo lor! Tot focusul e acum pe partida de la Arad.

De trei etape n-am primit gol, meritul este al întregii echipe, dar avem un portar excepţional. Când linia de fund e depăşită, intervine el. Mă bucur pentru Edi Pap, îl văd conectat, focusat, la antrenamente, nu sunt doar vorbe, e o realitate.

Avem şansa că anumiţi oameni susţin financiar echipa, în special domnul Iftime. Ne oferă toate condiţiile, să ajungem într-un timp foarte scurt la Arad (n.r. pentru meciul următor, cu UTA). Chiar dacă este o cheltuială în plus, ne oferă un drum cu avionul”
, a spus Stoican, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele