Ultima oră
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională” VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV

Florentin Pera duce naţionala de handbal feminin la încă un turneu final. ”Am luptat până la ultima picătură de energie”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21512019/1/pera-frh.jpg

Naţionala de handbal feminin a României a învins duminică, la Koprivnica, reprezentativa Croaţiei, scor 25-23 (11-11), în cea de-a patra partidă din grupa 1 preliminară a Campionatului European din 2024. Tricolorele şi-au asigurat calificarea directă la turneul final.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Simara 6 goluri, pentru Croaţia, respectiv Seraficeanu 6, Lupei 5, pentru România.

Selecţionerul Florentin Pera s-a declarat încântat de spiritul de sacrificiu al jucătoarele, care formează un lot cu media de vârstă redusă.

 

Spiritul de echipă, unitatea grupului, faptul că am format o echipă frumoasă, dorinţa din apărare, combativitatea au făcut diferenţa. Maturitatea arătată în joc pe final de joc a făcut din diferenţa.

România, chiar dacă a avut multe jucătoare tinere, a arătat maturitate, am luptat până la ultima picătură de energie şi am obţinut un rezultat foarte important pentru această nouă echipă”, a spus Pera, pentru cei de la FRH.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele