Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Florentin Pera, în pole să preia naţionala de handbal feminin. ”Am avut o întâlnire cu domnul preşedinte”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20767005/1/pera.jpg

Florentin Pera (42 de ani) are şanse mari să fie noul selecţioner al naţionalei de handbal feminin. El a reziliat recent contractul cu ŢSKA Moscova şi poate semna fără probleme.

Adi Vasile nu va mai continua la prima reprezentativă, unde a stat un an şi jumătate.

 ”Pentru mine a fost o mare realizare să antrenez o echipă aşa mare, cum e ŢSKA Moscova, un club care îşi propunea câştigarea Ligii Campionilor.

Îmi pare rău că nu am avut şansa de a ajunge în Final Four şi a lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor.

Mai aveam un an de contract, am ajuns la o înţelegere, am reziliat pe cale amiabilă, fără nicio pretenţie financiară.

Negociez cu echipa naţională. Am avut o întâlnire cu domnul preşedinte Costel Din, nou conducere mi-a propus postul de selecţioner al României.

Mă simt onorat, suntem în discuţii avansate, mai sunt câteva detalii de pus la punct.

Sper ca până la sfârşitul lunii să se definitiveze discuţiile şi ar reprezenta un vis împlinit. E onorant să fii selecţionerul naţionalei României.

Voi pune toată energia mea pentru a aduce un plus echipei naţionale, voi imprima o mentalitate de învingător fetelor”,
a spus Pera, pentru Orange Sport.

Tehnicianul a pregătit în carieră pe: Universitatea Reşiţa, Mreuşul Tg. Mureş, Cetate Deva, Tomis Constanţa, HCM Roman, U Alexandrion Cluj, HC Dunărea Brăila, CSM Râmnicu Vâlcea şi ŢSKA Moscova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele