adplus-dvertising
Ultima oră
Simona Halep e gata de Wimbledon. Organizatorii i-au pregătit o primire specială Simona Halep e gata de Wimbledon. Organizatorii i-au pregătit o primire specială
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva

Florentino Perez, despre transferul ratat a lui Kylian Mbappe. ”Mbappe ne-a spus că visul lui este să joace pentru Real Madrid”

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20742396/1/zjbhzdq3zgmwnjjinzg5mgu0otvmmwqxn2iz-thumb.jpg

Kylian Mbappe, şi-a prelungit contractul în această vară cu PSG şi va evolua la formaţia pariziană pentru încă trei ani. 

Real Madrid s-a aflat în cursa pentru semnătura superstarului francez şi a fost foarte aproape să îl aducă în această vară pe ”Bernabeu”. Multe surse îl dădeau ca şi semnat la Real Madrid, dar Mbappe a anunţat că va rămâne pe ”Parc des Princes” pentru încă trei sezoane.

Florentino Perez, preşedintele ”Los Blancos” a vorbit pe larg despre situaţia lui Kylian Mbappe şi a dezvăluit că atacantul a fost supus unei presiuni enorme din partea mai multor oameni influenţi din Franţa. Jucătorul susţine că a fost decizia lui de a continua în Franţa şi a fost atras de proiectul sportiv de la PSG, dar preşedintele lui Real Madrid crede altceva.

"Kylian Mbappe nu m-a trădat pe mine. Mbappe ne-a spus că visul lui este să joace pentru Real Madrid, de mai multe ori. Apoi totul s-a schimbat în 15 zile, din cauza unor presiuni politice şi economice. Visul lui s-a schimbat.

Macron l-a sunat pe Mbappe, nu are niciun sens! PSG i-a oferit statutul de lider în acest proiect, asta a schimbat totul. Nu am mai văzut acelaşi Mbappe pe care l-am dorit la Real Madrid, s-a schimbat foarte mult. Au pus presiune pe el, iar acum este alt fotbalist.

Mama lui a vrut ca Mbappe să vină la Real Madrid, ştia că era visul lui de mic copil. Am înţeles că mamei lui i-a fost ruşine, după decizia de a rămâne la PSG. Totuşi, îl respect în continuare pe Kylian Mbappe, absolut.

Mbappe pe care l-am dorit la Real Madrid nu mai este acelaşi, aşa că mai bine că a rămas la PSG. Eu voiam acel băiat cu visul, adevăratul Mbappe. Dar nu am spus niciodată că e un subiect încheiat definitiv între Mbappe şi Real Madrid. În trei ani, multe lucruri se pot schimba.

Real Madrid are anumite valori. Niciun jucător din istoria clubului Real Madrid nu va fi mai important decât clubul. Acest lucru nu se va schimba. Mbappe este un fotbalist extraordinar, dar este un sport colectiv, avem anumite valori şi principii pe care nu le putem schimba", a spus Florentino Perez, citat de Marca.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele