Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au făcut primele convocări pentru naţionalele U21 şi U20

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 13 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20361514/1/bratu-lobont.jpg

Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au fost alegerile FRF pentru funcţiile de selecţioner la echipele naţionale U21 şi U20. Cei doi au anunţat vineri jucătorii din străinătate chemaţi la loturi pentru partidele amicale din luna septembrie.

Florin Bratu (41 de ani) a preluat naţionala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024. Ca antrenor, a activat la Dinamo U19, cu care a câştigat Liga Elitelor în 2017, la România U18, Dinamo Bucureşti, Aerostar Bacău, Turris Oltul şi Concordia Chiajna.

Naţionala U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 va disputa primele două partide amicale, cu Anglia, pe 3 septembrie, şi cu Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 21:00.

Pentru aceste două partide, Florin Bratu a apelat la Radu Drăguşin (Juventus Torino/Italia) şi Louis Munteanu (Fiorentina/Italia).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20361514/2/romania-u2.jpg

Fostul portar Bogdan Lobonţ (43 de ani) a preluat nou înfiinţata echipă Under 20 a României. Ca antrenor, Lobonţ a pregătit-o pe U Cluj în sezonul 2018-2019, iar înainte a făcut parte din staff-ul lui Cosmin Contra la prima reprezentativă.

România Under 20 va evolua într-o competiţie amicală alături de selecţionate puternice ale Europei. Primele două partide pentru ‘tricolorii’ U20 vor fi cu Portugalia, pe 2 septembrie, la Voluntari, şi în Anglia, pe 6 septembrie.

Pe lista lui Lobonţ pentru aceste meciuri se găsesc: Răzvan Sava (Torino/Italia), Alexandru Borbei (Lecce/Italia), Eduard Duţu (Fiorentina/Italia), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Marius Corbu (Akademia Puşcaş/Ungaria), Matei Ilie (Padova/Italia), Leon Peto (Mainz/Germania) şi Andrei Mărginean (Sassuolo/Italia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri