Ultima oră
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale” Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale”
”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă ”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă
Brigăzile lui Horaţiu Feşnic şi Marian Barbu vor arbitra în Liga Europa şi Conference League Brigăzile lui Horaţiu Feşnic şi Marian Barbu vor arbitra în Liga Europa şi Conference League

Florin Farcaş, impresionat de elevii săi. ”Cred că aceşti copii au făcut un meci bun, s-au ridicat la valoarea competiţiei”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21329151/1/fc-bihor-oradea-fcsb-cupa-romaniei-betano-27-09-2023-2.jpg

Florin Farcaş, antrenorul echipei FC Bihor, este mulţumit de evoluţia elevilor săi în meciul pierdut miercuri, în Cupa României, 0-2 cu FCSB şi speră ca suporterii să susţină echipa şi la meciul cu Dinamo.

”Din puncte de vedere a ceea ce a însemnat acest joc, a fost un eveniment. Am adus la Oradea una din cele mai iubite echipe din România şi dintre cele mai valoroase. Putem să spunem că a fost presiune pe noi pentru că am întâlnit o echipă foarte bună.

Cred că aceşti copii au făcut un meci bun, s-au ridicat la valoarea competiţiei şi îi felicit. Îi mulţumim d-lui Emeric Ienei că a făcut un efort şi a fost prezent la meci, dar şi acestui public minunat care ne-a susţinut.

Sperăm ca şi la meciul cu Dinamo să fe tot atât de mulţi spectatori şi să susţină această echipă frumoasă”, a declarat antrenorul orădenilor, Florin Farcaş.

Orădenii au jucat mai bine în partea a doua a partidei, când au ieşit mai curajos la atac, dar cei care au marcat au fost tot bucureştenii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele