Ultima oră
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-0, în direct la Prima Sport 1! Cisse deschide scorul
Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin

Florin Gardoş vorbeşte sincer despre trei partide ale FCSB-ului suspecte de blat! Ce i-a strigat un antrenor cunoscut în timpul unui meci l-a pus pe gânduri: ”Acum ţi-ai găsit să dai pase?”

FCSB Publicat pe 28 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21079346/1/florin-gardos.png

Florin Gardoş, 34 de ani, a vorbit acum, la ani buni după ce a plecat de la FCSB, despre anumite meciuri care de-a lungul anilor au fost catalogate, cumva, ca fiind blaturi. Fundaşul, care s-a întors în fotbal recent, în Liga 4, a vorbit deschis despre trei confruntări, două câştigate de FCSB, iar unul pierdut, în toate fiind integralist.

În primul rând, Gardoş a comentat partida disputată în 2010/2011, în Ghencea, când FCSB s-a impus cu 5-0 în faţa Unirii Urziceni, apoi despre celebra partidă cu Viitorul Constanţa, scor 5-3, din 2013, şi duelul cu FC Vaslui, tot de acasă, din 2014, când moldovenii s-au impus cu 1-0.

Un detaliu interesant a fost remarcat acum de Gardoş, în duelul cu Urziceni, legat de ceva ce i-a spus în timpul partidei antrenorul din acel moment al FCSB-ului, Sorin Cârţu.

Nu ştiu dacă mă crede cineva, dar mie nu mi s-a spus niciodată că azi trebuie să pierdem sau să câştigăm. Şi nici n-am auzit să se fi spus aşa ceva vreodată vreunui coleg.

Mă refer la meciul cu Viitorul, 2-5 pe Ghencea. Am jucat atunci şi am zis: «Ce tot vorbesc ăştia de blat? Am jucat în meciul ăsta şi nu există aşa ceva!». Celor de la Viitorul le-a ieşit tot şi n-am înţeles nimic.

Şi am avut un meci cu Urziceni, ei erau aproape de faliment. Am câştigat pe Ghencea. Nu mi s-a spus ceva concret, nu ştiam nimic, doar că mi-a zis la un moment dat antrenorul (n.r. - Sorin Cârţu): «Acum ţi-ai găsit şi tu să dai pase?». «Cum adică acum? Ce are? Nu asta trebuie să fac?». Am jucat mijlocaş central în partida aceea, am făcut o preluare foarte bună, am dat o pasă filtrantă şi era să dăm gol la faza respectivă.

Şi în acel meci (n.r. – FCSB – FC Vaslui) am jucat. Dacă e să le luăm pe toate 3, şi dacă ar fi să dau procente, aş zice că meciul ăsta are cele mai mici şanse să fi fost aranjat. S-au intoxicat de la ei mai mulţi jucători, a fost iar un meci foarte ciudat...”, a declarat Gardoş pentru GSP.

Florin Gardoş a revenit în fotbalul românesc

Florin Gardoş, fost fundaş central al naţionalei României, a decis să se întoarcă în fotbalul românesc. Stoperul care a cunoscut cele mai mari performanţe din carieră la FCSB a semnat un contract cu Sparta Râmnicu Vâlcea.

Mai mult decât atât, apărătorul a apucat să şi debuteze pentru vâlceni în etapa din weekend a Ligii a 4-a, potrivit publicaţiei locale Arena Vâlceană.

Gardoş a evoluat 70 de minute pentru lidera campionatului judeţean. Noua sa echipă s-a impus sâmbătă, cu scorul de 3-1, împotriva formaţiei Minerul Berbeşti.

Florin Gardoş a revenit asupra deciziei sale de a se retrage, conform sursei citate, deoarece este legat de o relaţie de prietenie cu patronul Spartei, Mihai Lungan, care îi este şi partener de afaceri.

Gardoş a jucat ultima dată pentru Academica Clinceni în 2021. De-a lungul carierei sale a câştigat de două ori Liga 1 cu FCSB, de două ori Cupa României (cu formaţia ”roş-albastră” şi Universitatea Craiova) şi o dată Supercupa României, tot cu gruparea patronată de Gigi Becali.

Florin Gardoş a strâns 14 selecţii pentru naţionala României. Stoperul în vârstă de 34 de ani a mai jucat în 18 meciuri oficiale şi pentru Southampton, dintre care 11 au fost în Premier League.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele