Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Florin Manea, despre situaţia lui Radu Drăguşin la Tottenham: "Nu simte că e o diferenţă mare între el şi ceilalţi"

Stranieri Publicat pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21500698/1/dragusin.jpg
Radu Drăguşin a fost cumpărat de Tottenham în această iarnă de la Genoa, în schimbul sumei de 31 de milioane de euro. Este o sumă importantă, având în vedere că cel mai scump transfer din istoria londonezilor este Tanguy Ndombele, pe care au plătit 62 de milioane de euro.

Radu Drăguşin a adunat aproximativ 30 de minute în tricoul londonezilor. Internaţionalul român a intrat doar pe final în meciurile cu Manchester United, Brentford şi Everton, iar la confruntările contra celor de la Brighton şi Wolverhampton a fost rezervă neutilizată.

Florin Manea a vorbit despre situaţia lui Drăguşin

Agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a explicat situaţia fundaşului român la echipa londoneză şi este convins că de fiecare dată când va intra pe teren, va face un joc foarte bun. Totodată, a spus că jucătorul naţionalei nu s-a dus la Tottenham doar "să facă nişte duşuri pe acolo".

"Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Este normală situaţia. Vorbeam şi cu Cristi Chivu, care îmi spunea: «Florine, eu când am ajuns, am stat două luni la Ajax, n-am pătruns». Acum, sper că după înfrângere să primească şansele lui.

Nu puteau să spună că îi dau pe toţi la o parte că l-au transferat pe Drăguşin. Romero e campion mondial, van de Ven a jucat bine, îşi aşteaptă şi el rândul. Problema va fi, când va intra să joace, să o facă foarte bine, să nu mai iasă.

Poate şi eu m-aş fi aşteptat (n.r. să joace cu Wolves), dar nu e un campionat uşor. Câştigaseră meciurile până acum, era şi greu să schimbi, în ciuda faptului că au mai fost greşeli în apărare. Dar cred că după această înfrâgere, va primi şansele lui.

El se pregăteşte mai bine ca oricând, trage tare la antrenamente, e un băiat care se pregăteşte şi îşi aşteaptă rândul. Am vorbit cu el şi mi-a spus că ritmul este mult superior celui din Italia.

Şi de joc şi de antrenamente, de tot. Este o provocare la care se ridică cu brio. Chiar azi dimineaţa am vorbit cu el. Se pregăteşte bine, nu are probleme cu antrenamentele. Nu simte că e o diferenţă mare între el şi ceilalţi.

Pentru mine a fost normală această perioadă în care n-a jucat. Cred că vor urma şi meciuri întregi. Trebuie să te pregăteşti, el are 22 de ani, dar nu este un tip căruia să îi placă să stea pe banca de rezerve.

Va trage mult mai tare ca să prindă un meci de titular. Nu se mulţumeşte să scrie Tottenham pe el şi nu s-a dus să facă nişte duşuri pe acolo, cum zicea o celebră doamnă. Ei aşa îi plăcea, să facă duşuri multe" , a spus Florin Manea, conform Fanatik.

Radu Drăguşin ar putea fi introdus pe teren în următoarea partidă a lui Tottenham, cu Crystal Palace. Londonezii ocupă locul 5 în Premier League, cu 47 de puncte după 25 de etape, la două "lungimi" de primul loc care le asigură prezenţa în grupele UEFA Champions League.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele