Ultima oră
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri

Florin Niţă, în discuţii cu mai multe cluburi! UPDATE: Portarul ia în calcul şi continuitatea, să rămână la Sparta Praga

Stranieri Publicat pe 9 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20773893/2/nedelcearu.jpg

UPDATE marţi (9 august), ora 16:19: Florin Niţă a făcut o declaraţie surprinzătoare, deşi şansele ca el să continue la Sparta Praga păreau aproape zero. Portarul a afirmat că în continuarea se pregăteşte cu echipa din Cehia şi că aşteaptă un semn din partea conducerii să se apeleze la el.

Singurul semn pe care îl am deocamdată este că trebuie să mă pregătesc indiferent de condiţii. Sunt jucătorul celor de la Sparta. Nu am plecat nicăieri. Aştept un semn, să se apeleze la serviciile mele”, a declarat Florin Niţă pentru GSP.


Ştirea iniţială

Florin Niţă este dorit de anumite echipe din SuperLiga României, printre ele CFR Cluj şi, probabil, FCSB, dar cu toate acestea portarul naţionalei are toate şansele să continue în străinătate, dar nu la Sparta Praga, ci la un alt club. E clar că Niţă e un portar curtat, iar echipele nu îşi ascund interesul pentru el.

Niţă a ratat la mustaţă transferul la CFR Cluj, iar impresarul său a explicat motivele pentru care mutarea nu s-a făcut. Portarul naţionalei României va prinde o nouă echipă în această vară, pentru că, în ultimele luni bune, Sparta Praga l-a trecut ca variantă a doua cel puţin, din motive necunoscute.

”Oferta CFR-ului din punct de vedere financiar a fost foarte bună, doar că Niţă este la echipa naţională şi e normal să aibă anumite pretenţii.

Cel mai probabil, va semna cu o echipă din străinătate. Suntem în discuţii cu mai multe echipe din afara României şi spunem că va semna în următoarea săptămâna cu altcineva”, a spus Bogdan Apostu, la Pro Arena.

Nemulţumit de statutul de rezervă şi intrat in dizgraţia conducerii formaţiei din capitala Cehiei, după ce a reclamat public că este discriminat la Sparta, Niţă ar fi fost tentat să accepte o ofertă din partea celor de la CFR Cluj, în ciuda trecutului său în tricoul marii rivale a ardelenilor, FCSB. Iată că acum lucrurile sunt clare, Niţă urmând să semneze cu o altă formaţie din afara României.

19 selecţii are Florin Niţă pentru naţionala României. El a câştigat de două ori Liga 1, de două ori Cupa Ligii 1 şi o singură dată Cupa României alături de FCSB. În palmaresul său se mai numără şi o Cupă a Cehiei cu Sparta Praga. Individual, Niţă a fost ales fotbalistul român al anului 2021.

Portarul titular al naţionalei României a activat la FCSB în perioada iulie 2013 - ianuarie 2018 şi a câştigat de două titluri de campion cu formaţia ”roş-albastră”. El a fost vândut pe suma de 1.35 de milioane de euro la Sparta Praga, de FCSB. 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele