Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Florin Pârvu, încântat de evoluţia Petrolului cu Voluntari: ”Mă bucur că am revenit în joc”

Petrolul Ploiești Publicat pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21105082/1/petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-5-03-2023-2.jpg

Petrolul a scos o remiză pe terenul Voluntariului, scor 2-2, duelul fiind LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, luni seară. A revenit de două ori formaţia din Ploieşti, fiind condusă cu 1-0 şi 2-1. La final, la interviuri, antrenorul Florin Pârvu a avut cuvinte de laudă pentru jucătorii săi.

A afirmat că e încântat de revenirea Petrolului în condiţiile în care FC Voluntari are una dintre cele mai buni apărări din play-out, dar care excelează în special în duelurile de pe teren propriu.

Noi am venit să jucăm aici şi să luăm puncte. Focusul nostru e acesta până la final. Un joc cu o intensitate bună. Voluntari e una dintre cele mai bune echipe din play-out şi aş vrea să-i urez baftă lui Ciobi, îl respect şi îl apreciez mult. Îi urez multă baftă şi sper să salveze echipa.

Mă bucur că am revenit în joc. Felicit băieţii pentru determinare. Un rezultat, spun eu, foarte bun pentru noi în această seară. Aşa cum am spus, orice echipă îşi doreşte să aibă stabilitate. La echipă, e stabilitate. Ne dorim să fim la fel, focusaţi până în ultima etapă din play-out.

Avem un meci sâmbătă. Trebuie să revenim la antrenamente, să facem o refacere bună. Ne aşteaptă un meci greu cu Botoşani, o echipă care îşi doreşte să câştige acest play-out. Noi ne dorim să luăm fiecare meci, iar la final să tragem linie şi să vedem unde suntem”, a spus Florin Pârvu după meci.

Petrolul, remiză pe terenul Voluntariului, scor 2-2 

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate luni, în deplasare, meciul cu FC Voluntari, scor 2-2, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii. Confruntarea a fost transmisă în direct la Prima Sport 2 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Petrolul a reuşit să înscrie în minutul 28, prin Jair, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid. Şapte minute mai târziu, în minutul 35, Marcelo Lopes a deschis scorul pentru gazde, din pasa lui Ricardinho.

Avantajul de pe tabelă al ilfovenilor a fost scurt, pentru că după alte şapte minute, Matricardi a făcut un fault în careu şi arbitrul Sorin Costreie a dictat lovitură de pedeapsă., pe care a transformat-o Gicu Grozav, în minutul 43.

În repriza secundă Adam Nemec a primit două cartonaşe galbene într-un minut şi a fost eliminat chiar după ce fusese înlocuit. Chiar şi în zece gazdele au reuşit să înscrie, prin Sigurjonsson, în minutul 82. În minutul 88 Seniko Doua a marcat golul egalizator printr-un şut de la distanţă, la un corner.

Arbitrul de tuşă Mihai Maricaa ridicat fanionul şi golul a fost anulat, dar, după analiza VAR, arbitrul de centru a decis să acorde golul pentru Petrolul.

Ploieştenii sunt pe locul secund în play-out, cu 28 de puncte, la egalitate cu ocupanta primului loc, FCU Craiova. FC Voluntari se află pe locul 6, cu 24 de puncte.

  • FC VOLUNTARI: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş (Cristian Paz 22) - Marcelo Lopes, Sigurjonsson, U. Meleke (D. Florea 66), Aliji - Raţă, Nemec (Dumiter 74), Damaşcan. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  • PETROLUL: Leitner - Papp, Meijers, Felix Mathaus (R. Moldoveanu 85) - Doua, Jair (Dumitriu 72), Seto, Jefferson (Purtic 90+8), Ţicu - Irobiso, Grozav. ANTRENOR: Florin Pârvu

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri