Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Florin Pîrvu explică eşecul Petrolului cu FCSB: ”Am luat golul din penalty şi acolo s-a rupt totul”

Petrolul Ploiești Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21039957/1/florin-pirvu.jpg

Florin Pîrvu, antrenorul echipei Petrolul, crede că meciul de joi, de pe Arena Naţională, cu FCSB, s-a rupt în momentul în care adversarii au marcat din penalti, când s-a făcut 2-1 pentru gazde. În cele din urmă, vicecampioana României a câştigat cu 4-1, iar ”lupilor galbeni” le-au scăzut mult şansele pentru calificarea în play-off.

Petrolul a început bine partida şi putea spera la un rezultat pozitiv, cel puţin o remiză, dar după ce FCSB a marcat pentru 2-1 meciul s-a dus într-o singură direcţie.

Astfel, formaţia lui Mihai Pintilii a controlat în special repriza a doua şi s-a impus fără probleme.

”11 goluri in 3 partide e foarte mult. Am întâlnit primele echipe din clasament, Farul, CFR şi FCSB. Ştiam că e o serie foarte grea.

Din păcate, azi nu ne-am ridicat la nivelul lor, joacă foarte bine acasă, au mobilitate foarte bună, înscriu foarte mult. Din păcate, la 1-1 am făcut acel penalty.

Dacă intram la pauză cu 1-1, alta cred că era desfăşurarea jocului. O ehipă foarte bună, cu o tehncitate foarte bună, individual sunt foarte buni, au jucători care joacă la naţională, uitaţi-vă la lot, la schimbări. FCSB an de an se bate la campionat.

Aţi văzut că pe început de joc am avut ocazii, puteam marca, a fost o soluţie de a-i prinde pe contaatac, ştiam că se deschid mult, dar am luat golul din penalty şi acolo s-a rupt totul.

Până atunci am jucat bine, am egalat. Ce mă îngrijorează e că pierdem încrederea. După meci am fost în vestiar şi apelul meu pentru ei a fost să rămânem uniţi, că vor urma meciuri foarte grele. Uitaţi-vă ce succesiune de meciuri avem, dar jucăm acum acasă şi vom face toate eforturile să câştigăm”, a spus Pârvu.

FCSB, victorie fără probleme cu Petrolul

FCSB a învins joi, pe teren propriu, fomaţia Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din SuperLigă, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

A fost un start lansat pe Arena Naţională, cu două goluri marcate în primele zece minute. Mai întâi a deschis scorul Şut, în minutul 5, însă oaspeţii au egalat în minutul 9, când a înscris Mathaus. Din acel moment FCSB a trecut la conducerea meciului şi în minutul 27 arbitrul Ionuţ Coza a dictat penalti la faultul în careu al lui Borţa asupra lui Olaru.

A transformat Compagno pentru 2-1. Atacantul italian de la FCSB avea să facă dubla în minutul 57, punând pe tabelă scorul de 3-1, iar ultimul gol al întâlnirii a fost opera lui Edjouma, care a înscris din foarfecă în minutul 87.

În clasament, FCSB a revenit pe locul al treilea, cu 54 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Tamm, Dawa, Radunovic - Olaru, Şut (I. Cristea 90), Octavian Popescu (Omrani 76) – Cordea (Miculescu 58), Compagno (Ovidiu Popescu 76), Fl. Coman (Edjouma 58). ANTRENOR: Leonard Strizu
  • PETROLUL: Vâlceanu - Papp, Meijers, Mathaus - Borţa (Doua 62), Purtic (Seto 62), Jair (Dumitriu 73), Budescu (M. Bratu 52), Ţicu – Irobiso (Tucaliuc 83), Grozav. ANTRENOR: Florin Pîrvu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri