Ultima oră
A plecat de la CFR Cluj şi a cucerit Cupa cu noua echipă A plecat de la CFR Cluj şi a cucerit Cupa cu noua echipă
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0. Runda din eşalonul secund se încheie anost VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0. Runda din eşalonul secund se încheie anost
”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj ”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj
Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Florin Prunea îl distruge pe Răzvan Burleanu după calificarea la EURO: ”Parcă s-a întors Ceauşescu. Exact copia fidelă. Cine a plâns?”

Fotbal Publicat pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21392461/1/florin-prunea.jpg

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

În clasament, România este pe primul loc al  grupei, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, cu 17 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru turneul final. Pentru tricolori este a şasea oară când merg la turneul final al campionatului european, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

După meci, Florin Prunea a oferit mai multe declaraţii. Fostul internaţional a lansat mai multe atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu. 

”Eu nu m-am plâns şi nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitaţie la echipa naţională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc.

Unu la mână. A doua la mână. S-au umflat puţin muşchii pe el acum, după victoria asta. Şi a mai prins puţin culoare în obraji. I-a trecut glonţul pe la ureche. Şi foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica.

Trebuie să le facă statuie lui Edi şi băieţilor că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puţin culoare aşa. Eu l-am prins pe Ceauşescu. Exact, parcă s-a întors Ceauşescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceauşescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns?

Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat şi pe alţii nu, e strict problema lor. Eu nu sunt în ăia care mă plâng. Nu am de ce să plâng. Că nu am primit invitaţie. Nu e prima dată. Şi chiar am avut treabă. Eu, de exemplu, acum am fost delegat de UEFA la Serbia – Bulgaria, ieri”, a spus Florin Prunea, potrivit iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele