Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Florin Talpan a răbufnit după dezastrul de la CSA Steaua: ”O mare ruşine că au retrogradat!”

Baschet Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21124189/1/talpan-steaua.jpg

Echipa de baschet a Stelei a retrogradat în liga secundă, iar juristul CSA Florin Talpan a avut o reacţie acidă la adresa conducerii clubului din Ghencea.

”Militarii” au retrogradat în liga secundă, după ce a fost învinsă, joi, la un singur gol diferenţă, scor 73-74, de către Laguna Sharks.

Florin Talpan a declarat că iubeşte sportul din România, însă consideră că deciziile luate în ceea ce priveşte echipa de baschet a Stelei au fost luate ”în bătaie de joc”.

”O mare ruşine că au retrogradat!”

”Aseară nu mai puteam de supărare pentru că m-am apucat de reactivarea acestei echipe de baschet. Eu iubesc sportul din România foarte mult. Este o mare ruşine că au retrogradat.

Tot ce s-a făcut la această echipă a fost doar în bătaie de joc. S-a făcut o asociere cu Exim Bank că aşa a vrut politicul. Numai bătaie de joc. La volei am procese cu jucătorii la Zalău, la Cluj.

Ăsta nu mai e sport. Au luat bani prea mulţi din premieri nejustificate şi acum le-am cerut banii înapoi”, a declarat Florin Talpan, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele