Ultima oră
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen
VIDEO | Farul - CFR Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au lovit transversala VIDEO | Farul - CFR Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au lovit transversala
”E un punct cât o victorie”. Aniversare fericită pentru Marius Măldărăşanu ”E un punct cât o victorie”. Aniversare fericită pentru Marius Măldărăşanu
Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare. Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare.

Florin Talpan le declară război total fanilor FCSB într-o criză de nervi în direct: ”Cât voi fi aici, nu va juca în Ghencea!”

FCSB Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21081335/1/legende-steaua-bucuresti-legende-romania-amical-7-06-2022-1.jpg

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a avut o criză de nervi în direct, la emisiunea Fanatik Superliga, când a vorbit despre posibilitatea ca rivala ”militarilor”, FCSB, să joace pe Ghencea.

Talpan a urlat efectiv în dialog cu moderatoarea Ioana Cosma şi invitaţii ei. Reprezentantul legal al CSA Steaua a catalogat presa drept mincinoasă în conflictul identitar cu FCSB.

Război declarat în urlete fanilor FCSB

Mai mult decât atât, Florin Talpan a promis că, atâta vreme cât va fi angajatul Clubului Sportiv al Armatei, FCSB nu va juca pe Ghencea.

”Cât voi fi eu aici, nu-şi va bate nimeni joc de clubul ăsta şi de suporteri! De ce încercaţi să induceţi în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să minţim lumea şi suporterii?

Noi suntem CSA Steaua Bucureşti, cei care deţinem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă ameninţă, din cauza lui am numai probleme!”, a ţipat Florin Talpan, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea amintită anterior. 

Moderatoarea a încercat fără succes să îl calmeze pe Talpan

Jurnalista Ioana Cosma s-a străduit să îl liniştească pe Talpan, însă a reuşit doar pentru câteva secunde. Juristul şi-a continuat discursul extrem de nervos, solicitând ca FCSB să achite către CSA Steaua prejudiciul de 36 de milioane de euro.

Nici judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care au trimis procesul pentru palmaresul Stelei Bucureşti către Curtea de Apel la rejudecare, nu au scăpat de furia lui Florin Talpan. Juristul i-a acuzat pe magistraţii de la ÎCCJ că s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale.

”Este nedrept ce se întâmplă, nişte judecători s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale. De ce se trage de timp? CSA Steaua nu este de rea-credinţă, dar Gigi Becali nu vrea să plătească! Să plătească şi de mâine joacă în Ghencea!

Oare în ţara asta încercăm să desfiinţăm acest brand, să-l dăm unui privat pe doi bani, să-l zăpăcim şi pe ăsta?!

Acuzaţii grave la adresa FRF

De ce trebuie să ne oblige FRF să ne asociem cu un privat? De ce să dăm brandul ăsta uriaş unui privat? Cine vrea să investească la Steaua să vină ca sponsor, nu să aibă putere de decizie aici!”, a continuat Talpan, în acelaşi registru, care a determinat-o din nou pe moderatoare să intervină.

Colonelul a lansat, de asemenea, un atac dur şi la adresa FRF. Talpan a acuzat Federaţia Română de Fotbal că o ajută pe FCSB să profite de pe urma brandului Steaua Bucureşti. El şi-a exprimat credinţa că echipa pe care o reprezintă va promova în Superligă.

”Nu se mai poate, toată lumea zice că trebuie să ne asociem... nu se asociem cu nimic, suntem Steaua Bucureşti şi mergem aşa în continuare! Vom promova, dacă terminăm pe locul 1 vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea! Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF!”, a adăugat Florin Talpan.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele